MudBuster

16

авг.

Аксесоар MudBuster за 10 долара от амазон почиства лапите на вашето куче за нула време

Dexas MudBuster

Dexas MudBuster машина за почистване на лапи за кучета

Всички обичаме домашните си любимци защото те са важен член на семейството! Но нашите четириноги приятели се нуждаят от помощ за някой неща за да бъде удобно и най- важното да бъдат чисти през цялото време. Ето защо решихме да ви спестим главоболие и време  и да ви представим тази MudBuster преносима машина за почистване на лапи на кучета. Тази удобна малка машина ще гарантира, че вашето куче няма да влачи калните лапи в дома ви.

Този почистващ препарат за 10 щатски долара е лесен за използване, безопасен за вашето куче и изисква минимално почистване след употреба. Всичко, което трябва да направите е да напълнете чаша с вода, за поставите лапичките на вашето кученце, и да завъртите MudBuster наоколо, зад а сте сигурни, силиконовите четинки достигат до всяка час от лапата на вашето кученце и да повторите за по добър ефект всяка от лапите на вашето куче. Почистването наистина е супер лесно и не е трудоемко.

Почистване на MudBuster

Почиства се много лесно! Извадете горната част и изпразнете контейнера със вода. След това излейте излишната мръсотия от по- голямата камера за задържане. Този конкретен MudBuster, които ви представихме по горе е идеален за всяко средно голямо куче, също така и за по малките. Вземете тази удобен аксесоар с вас на разходка в парка, или просто си я носете под ръка, след като кучето ви  е излезнало на двора. Нашите домашни любимци, обичат удобството и също като нас обичат да им е чисто и комфортно. Така, че не се колебайте да вземете това за вашия домашен любимец. MudBuster e практично решение, с което ще решите проблемите  си относно поддръжката на лапите на вашето куче, също така ще намалите мръсотията, която то внася в дома ви и по този начин ще спестите време от чистене като цяло.

Източник: www.sheknows.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts