21

ян.

5 бижута, които привличат болести и нещастия – не ги носете в никакъв случай

И обърнете внимание какви бижута носят вашите близки. Предупредете ги, ако е необходимо

За съжаление не всички бижута са символ на статус и лукс, който носи спокойствие и красота на притежателите си. Дори такива незначителни дреболии, като пръстен или обица, могат да повлияят негативно на живота ни.

За какви аксесоари да внимавате, ще научите от днешната статия.

Бижута от антикварни магазини или заложни къщи

За да не навреди такъв продукт, преди да го носите, трябва да го прочистите енергийно. Например в сол, разредена с вода. Или поставете в найлоново пликче, ако не бива да се мокри, и след това в сол.

Необходимо е да кажете думите: „Създателю на света около мен, изчисти този пръстен/гривна/обица от всички негативни мисли, нагласи, вярвания, отрицателни магически влияния, всякакви лошотии и всичко, което няма да ми служи добре в момента, по най-добрия възможен начин. Изгони го, изгори го, унищожи го – така да бъде, така да бъде, така да бъде!“

Оставете бижуто за ден или най-добре за три, като сменяте солта няколко пъти. Изсипете отработеното в тоалетната с думите: „Благодаря за услугата, ритуалът е платен“. След като ви се струва, че бижуто вече е чисто, хвърлете няколко малки монети под дърво с думите: „Ритуалът е платен!“. Готово е, може да се радвате на това, което имате.

Бижу, намерено на улицата

Лошите и недобронамерени магьосници извършват мощен ритуал по този начин – прехвърляне, например, на болест, неразположение, бедност, алкохолизъм – всичко, от което самият магьосник или неговият клиент иска да се отърве. Това, което е лошо, се заключва в бижуто, така че или не го взимайте, или го вземете и го хвърлете в течаща вода. Така доброто, което сте сторили (като сте предотвратили друг да го вземе това омагьосано бижу) ще ви се върне стократно.

Наследени бижута

Преди да приемете бижута от майка си или баба си, помислете колко успешни, здрави и богати са тези жени? Взимайки техните бижута, вие приемате и техните вярвания, които може да не съвпадат с вашите. Особено ако сте съзнателен човек и отделяте време за духовното си израстване.

Бижута не по възраст и статус

Не носете диаманти преди да сте навършили 30-35 години – това е много мощен камък. Идеален е за тези, чиято дата на раждане е 1, 10, 19, 28 – вашият покровител е Слънцето. Другите жени, тези които не са родени на изброените дати, трябва да носят диамант само ако са омъжени, или са постигнали финансово благополучие.

Също така, не трябва да носите бижута с малахит, ако все още не сте женени и възрастта ви е до 30-35 години – с такова бижу ще ви бъде трудно да продължите напред и да създадете своя собствена щастлива съдба във всички области.

Счупени или напукани бижута

Ако камъните се образуват в недрата на Земята и се явяват пред нас като чисти кристали, тогава каква сила трябва да се упражни, за да се напукат?

Въздържайте се от носенето на бижу с напукан или счупен камък. Вместо това си купете ново, а украшението с напуканото камъче може да бъде обезсилено, като се зарови в земята с думите: „Анулирам всички магически и мистични ритуали, всякакви влияния и мисловни форми, тук и сега по волята на Създателя! »

Трябва да говорите уверено, докато заравяте бижуто в земята и можете да излеете вино отгоре като кажете думите: „Ритуалът е платен, така да бъде!“.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts