Гледаш и ревеш! 14 абсурдни интериорни решения

Вижте тези 15 абсурдни и грозни интериорни решения, и никога не правете това в дома си

Всеки иска да живее в дом, заобиколен от красота. Затова, през 2, 5, 7 се налага да освежим жилището, и да внесем някои промени в интериора


Има моменти, в които би било по-добре собствениците да оставят всичко така, както е било, и да не харчат пари за онова, което са постигнали като резултат.

Лошият вкус не може да бъде променен нито с пари, нито със съвети. Разбира се, всеки има различни предпочитания, но здравият разум трябва да присъства във всички случаи.

Подготвихме за вас селекция от неуспешни интериори , които просто трябва да запомните, и никога да не повтаряте.

1. Хармонията трябва да е навсякъде около нас. Хубаво е, ако можем да си позволим лукс, но не и да го демонстрираме по този нелеп начин.

2. Явно замисълът е бил да има нещо ориенталско. Но, нещо е дошло в повече, или пък плочките не са стигнали. При всички случаи от резултата може да ни заболи глава.

3. Доказано е, че колкото по-голямо изобилие от цветове има, толкова по-вредно се отразява това на човешката психика. Но, дори и в случаите, в които искаме разнообразие, е добре да подбираме цветовете.

4. Лукс или кич? Вие кажете…

5. Много флора, много фауна и никакъв вкус!

6. Може да се види, че хората са похарчили някакви пари за ремонт, че дори и дизайнер са наели. На такива „специалисти“ не трябва да разчитате. На собствениците, както и на онези, които ги посещават, остава единствено притеснението дали няма нещо да се срути върху главата им.

7. Това е мъчение не само за нежната детска психика, но и за всеки нормален човек.

8. Влизаш, гледаш и… ослепяваш! Когато се предпочитат тапети с едри шарки е добре те да бъдат разположени само на една от стените, а другите да са боядисани в някоя от гамите, които се виждат на тапетите.

9. Виждаш петната на тавана в стаята, и си мислиш: мухъл. Но не, това е дизайнерско решение.

10. Тук уж всичко е в тон, но все пак нещо не е наред…

11. Много популярен стил на обзавеждане, особено последните 3-4 години. Но, резултатът, който виждате, е пари и време, хвърлени на вятъра…

12. Това дом ли е или нощен клуб?

13. Красива кухня. Но не и с такъв интериор.

14. Вместо ориенталско спокойствие и мъдрост, собствениците на тази стая са обречени на вечен стрес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Дизайнер от Франция прави невероятни рокли, които приличат на приказки

Не изхвърляйте старите дънки! Вижте каква красота може да сътворите с тях!