Гледаш и ревеш! 14 абсурдни интериорни решения

Вижте тези 15 абсурдни и грозни интериорни решения, и никога не правете това в дома си

Всеки иска да живее в дом, заобиколен от красота. Затова, през 2, 5, 7 се налага да освежим жилището, и да внесем някои промени в интериора


Има моменти, в които би било по-добре собствениците да оставят всичко така, както е било, и да не харчат пари за онова, което са постигнали като резултат.

Лошият вкус не може да бъде променен нито с пари, нито със съвети. Разбира се, всеки има различни предпочитания, но здравият разум трябва да присъства във всички случаи.

Подготвихме за вас селекция от неуспешни интериори , които просто трябва да запомните, и никога да не повтаряте.

1. Хармонията трябва да е навсякъде около нас. Хубаво е, ако можем да си позволим лукс, но не и да го демонстрираме по този нелеп начин.

2. Явно замисълът е бил да има нещо ориенталско. Но, нещо е дошло в повече, или пък плочките не са стигнали. При всички случаи от резултата може да ни заболи глава.

3. Доказано е, че колкото по-голямо изобилие от цветове има, толкова по-вредно се отразява това на човешката психика. Но, дори и в случаите, в които искаме разнообразие, е добре да подбираме цветовете.

4. Лукс или кич? Вие кажете…

5. Много флора, много фауна и никакъв вкус!

6. Може да се види, че хората са похарчили някакви пари за ремонт, че дори и дизайнер са наели. На такива „специалисти“ не трябва да разчитате. На собствениците, както и на онези, които ги посещават, остава единствено притеснението дали няма нещо да се срути върху главата им.

7. Това е мъчение не само за нежната детска психика, но и за всеки нормален човек.

8. Влизаш, гледаш и… ослепяваш! Когато се предпочитат тапети с едри шарки е добре те да бъдат разположени само на една от стените, а другите да са боядисани в някоя от гамите, които се виждат на тапетите.

9. Виждаш петната на тавана в стаята, и си мислиш: мухъл. Но не, това е дизайнерско решение.

10. Тук уж всичко е в тон, но все пак нещо не е наред…

11. Много популярен стил на обзавеждане, особено последните 3-4 години. Но, резултатът, който виждате, е пари и време, хвърлени на вятъра…

12. Това дом ли е или нощен клуб?

13. Красива кухня. Но не и с такъв интериор.

14. Вместо ориенталско спокойствие и мъдрост, собствениците на тази стая са обречени на вечен стрес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Дизайнер от Франция прави невероятни рокли, които приличат на приказки

Не изхвърляйте старите дънки! Вижте каква красота може да сътворите с тях!