котка

20

сеп.

Как да разберете дали котката ви обича

Кой са признаците по, които можете да разберете?

Котките са много по-независими и по-малко изразителни от кучетата, което може да затрудни разбирането им как се чувстват. Ако обаче се научите да разчитате езика на тялото им, това може да хвърли много светлина върху чувствата им. В тази статия можете да научите знаците, които да ви кажат, че вашата котка ви обича.

Те обичат да бъдат с вас на дивана

Ако котката ви не губи време да се присъедини към вас на дивана и да легне до вас, тогава няма грешка, че котката ви ви обича. Котките определено са много по-малко общителни от кучетата, така че жест като този безспорно е демонстрация на любовта на вашата котка към вас.

Въпреки това тяхната независима природа винаги ще блести и понякога може да искате да седнат с вас на дивана, но те няма да го направят.

Котката обича да трие главата си във вас

Ако котката ви понякога се приближи до вас и ви удари или потърка главата си, това определено е демонстрация на обич. Много експерти са анализирали това поведение и потвърждават, че целта е да се изразят дълбоки чувства към другия човек. Това са чувства на привързаност, обич и одобрение.

Котката ви мяука, когато ви види

Очевидно понякога, когато това се случи, те просто са гладни или жадни. Но ако ви гледат директно и мяукат, това е, защото искат да имат по-интимен контакт с вас. Сякаш искат да започнат разговор и да изразят какво чувстват към вас.

Не ви драскат

Ако сте имали котката си от много малка, вероятно сте претърпели много драскотини, макар и очевидно не с лоши намерения. Драскането е защитен механизъм и когато мислят, че нещо ще ги нарани, те инстинктивно използват ноктите си.

Ако вашата котка е спряла да прави това с течение на времето, това е защото ви обича и ви вярва. Не забравяйте, че котките лесно се завладяват от промените в живота и спирането на инстинкта им е трудно, точно както за хората е трудно да се откажат от лош навик.

Ако, котката ви изчезва, когато дойдат други гости

Може би наистина бихте искали котката ви да е близо до вас, когато вашите приятели дойдат. Но ако той изчезне, когато други хора идват на гости, но винаги е с вас, когато сте сами, това не означава ли, че той иска да бъде с вас и с никой друг?

Сега поне знаете, че вашата котка не би ви заменила с никой друг, дори ако понякога не ви обръща толкова внимание или изглежда, че не иска да прекарва време с вас. За да разберете любовта на котката, трябва да обърнете по-голямо внимание на нейните движения.

Те лежат на краката ви

Това е нещо, което кучетата също правят много, но ако вашата котка го прави, то е защото има много повече да ви каже. Ако седите на дивана и котката ви се върти около краката ви и лежи в краката ви, това е, защото тя търси вашата топлина и обич. Той иска да бъде с теб и те обича.

Източници: myanimals.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts