19

фев.

8 типа жени, с които мъжете не искат да правят секс

„Изнудвачка“, „бърборана“ и други дами, които плашат партньорите си

Често жените правят елементарни грешки в леглото, за което след това трябва да платят със самотата. За да предотвратите такъв край, днес ще ви кажем защо един мъж може да откаже да бъде интимен с вас.

Изнудвачка

„Ако не ми купиш кожено палто, няма секс за теб! Познато ли ви е това? Надяваме се, че сте го чули като приказка от някой от вашите приятели. Сексът никога не трябва да се търгува. Това е взаимно удоволствие, а не стока. И ако искате нещо в замяна, тогава възниква въпросът: оказва се, че това не е така за вас? Не получавате удоволствие конкретно от този мъж или от секса като цяло? Във всеки случай, щом леглото се превърне в място за пазарлъци, интимната връзка с тази жена престава да бъде желана за мъжа. Защо? Защото и мъжете са хора. И те не се интересуват от правене на любов с някой, който всъщност не го иска, а просто разменя секса за изгода. Разбира се, тук не разглеждаме отделни изключителни случаи (и се надяваме, че няма да има такива случаи и във вашия живот).

Светица

Лампите са угасени, полов акт само под завивките, без да се свалят много дрехи. Всичко това би изглеждало като шега („Не, сериозно? Това все още ли се случва?“) ако не беше вярно. И по време на секс с такова момиче мъжът получава усещането, че точно този секс е нужен само на него. Всеки нормален човек изпитва желание не само да се наслаждава на секса, но и да го достави на партньора. В противен случай огромният компонент на емоционалното удоволствие от секса просто изчезва.

Монотонен

Кой е твоят идеален любовник? Със сигурност това е мъж, който е не само нежен и привързан в леглото, но и много умел и сложен, притежава различни сексуални техники и се опитва да разнообрази секса. Така че това правило е вярно и по отношение на мъжете – сексът с жена, която не иска и не се опитва да го разнообразява , постепенно се свежда до люшкане без любовна игра и престава да бъде интересен и желан.

Прекалено миризлива

Всички мъже обичат естествената миризма на жената. Вашите естествени феромони са едни от най-силните афродизиаци. Те формират първоначалното сексуално влечение към партньора. И затова не трябва яростно да ги маскирате със силни парфюми и миризливи кремове – мъжът просто ще престане да ви усеща. Но в същото време силната миризма на пот и мръсотия може да отблъсне всеки. Какво да кажем за миризмата в интимната зона! Много жени обичат да им правят кунилингус, но неприятната миризма от там може да накара партньора да откаже.

Много говори

Говоренето за секс, както и по време на секс, е отделно умение, без значение колко лесно изглежда да се каже нещо по време или преди него. Неподходящите разговори, като например какво да приготвите за вечеря и така нататък, е най-добре да оставите за по-късно.

Мис „Всичко ме боли, нищо не помага“

Отлагате удоволствието в леглото за по-късно поради различни обстоятелства, които обаче възникват редовно. Ако не искате да правите секс с този партньор или ако той прави неща, които ви карат да се чувствате неудобно, най-добре е да имате смелостта да говорите директно – нежно, но достатъчно конкретно. Не може постоянно да ви боли глава…

Нулева емпатия

Когато става въпрос за секс, жените често стигат до крайности: или не го правят за собствено удоволствие, опитвайки се да угодят на мъжа, или очакват той да направи всичко сам и също така да каже „благодаря“. Без да се вслушва в онова, което партньора иска, но запомняйки много добре нейния „списък с желания“, такова момиче ще предложи добри сексуални експерименти само на себе си.

Не играе по правилата

Да бъдеш доминант е цяла наука. И не толкова лесно, колкото си мислите. Но основно правило на всяка „лоша господарка“ е, че мъжът трябва да се съгласи с това. Когато един от партньорите започне да командва какво и как, без да се съобразява, тогава вероятно желанието на другия просто ще изчезне.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts