24

апр.

8 предмета, които крадат от енергията ви

Човекът е удивите но същество. Колкото и да се опитва природата да го предпази, той несъзнателно иска да се убие

И не става дума само за вредните навици. Неволно ние се заобикаляме с предмети, които развалят енергийния фон, разрушавайки биополето ни, способствайки за появата на болести и уроки.

  1. Подхвърлени предмети

Това може да е всякакъв предмет, над който с помощта на черна магия са произнесени заклинания. Той се хвърля в дома или се закопава около него. Ако откриете подозрителни вещи (карфици, пирони, кичури коса, кокоши яйца), отървете се по-бързо от тях.

  1. Съмнителни подаръци

Ако човек, който не изпитва нежни чувства към вас, неочаквано ви поднесе дар, много вероятно е да става дума за „подарък вампир“. Той ще извлича жизнената ви енергия и ще ви донесе неприятности. Изхвърлете го или го подарете на друг. Можете и да го изгорите.

  1. Предмети, свързани със смъртта

Това може да бъде череп на животно, негова кожа, препарирани птици, нарисувани черепи, скелети – всичко, което символизира смъртта. Хората, които колекционират подобни предмети, не живеят дълго. А животинските рога могат да провокират загубата на любим човек.

  1. Неизвестни скъпоценности

Бижута, купени от непознати или намерени, могат да носят зла аура. С негативна енергетика могат да са пропити и някои скъпи антикварни вещи, като картини, старинни мебели и други.

  1. Статуетки на животни и птици

Трябва да се отнасяме внимателно към тях. Например статуетките на черни птици (гарван, коршун, черен щъркел) могат да привлекат негативни известия и злополучни събития. Негатив носят фигурки на лъвове с отворена и озъбена паст. Такива статуетки снижават умствените способности.

  1. Раковини

Всеки езотерик ще ви каже, че раковината е истински „троянски кон“ в дома ви. Тя привлича крадци и всевъзможни мошеници. Самата тя влияе негативно на здравето и способства за развитието на сърдечно-съдови заболявания.

  1. Счупени съдове

Всяка пукната или счупена вещ е акумулатор на негативна енергия. Особено това се отнася до съдовете, в които се храним. Чрез тях негативната енергия попада в тялото ни и вреди не само на здравето. В такова семейство започват раздори и разправии, а любовта бързо изчезва. Затова е по-добре да се отървете от подобни вещи.

  1. Нож на масата

Ако при прибирането на масата го оставите, той се превръща в център на натрупване на негативна енергия, която след това преминава в обитателите на дома.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts