6 стъпки как да продаваме по- добре през нашия сайт

сайт

Свържете сайта си със социалните мрежи

Все по-голям брой компании правят това, като инвестират в присъствие във Facebook за начинанието си за печелене на пари. По този начин такива компании могат да търсят новини в социалните медии, които може да са свързани с продуктите на дадена компания. Когато даден уебсайт използва тази стратегия, той установява отворена връзка с онези мъже и жени, които прекарват време онлайн. И това е само първата стъпка в изграждането на фуния за продажби.

Техники за установяване на затворена връзка

Стремежът е да се свържем  с тези хора, вашия блог или бюлетин. Ето защо авторите на публикации в блогове насърчават читателите да коментират техните публикации. Коментарът представлява осъществяването на връзка.

Мейлинг

След заетостта на затворените връзки (коментари към публикации в блога), възникващата фуния съдържа покани. Всяка покана се доставя чрез имейл и всеки имейл представлява заявка, отправена към потребителя. Потребителят е помолен да отговори на промоционалния материал от даден уебсайт.

Получаване на безплатна информация по темата плюс последни оферти  с линкове към вашия сайт

Обикновено се разширява по някаква тема, обхваната в публикация в блог. Като алтернатива може да се справи с проблем, споменат в някакъв коментар към публикация в блог.

За да се използва по- нататъшно конвенционалната фуния на продажбите, собственикът на сайта трябва да продава три или повече продукта

Един от тях трябва да бъде определен като въвеждащ продукт. Трябва да се предлага на купувачи за първи път, тези, които са пристигнали на определеното място от фунията за продажби на уебсайта.

Разберете, че това, което се предлага в този момент, има цена. Това не е безплатно. Трябва да е нещо повече от това, което може да се намери във всеки обект, използван като проба. Все пак той има само ограничена стойност.

Проучвайте и наличните си продукти

Потърсете такъв, който струва малко повече от въвеждащия продукт. Все пак бъдете сигурни, че това не е най-скъпият ви продукт. В този момент сте стигнали до частта от фунията, където става подходящо да предложите артикул с някаква стойност, т.е. такъв със скромна цена.

Източник: allwomenstalk.com/pixabay

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

раздяла

5- те най- чести причини за раздяла

торта

Торта с черни маслини