мъжа ви

1

апр.

6 случая в, които не бива да сте честни с мъжа ви

6 ситуации, в които е по добре да премълчите в отношенията с мъжа ви

Най-добрите взаимоотношения са изградени върху честност. Всъщност е важно, за да имате успешна връзка. Но има някои ситуации, при които пълната честност не е полезна за връзката ви. В тази статия ще обърнем внимание на тези неща.

1. Не  харесвате стила на обличане на мъжа ви

Трябва ли да му кажеш? Не, освен ако той директно не те попита какво мислиш за неговия стил. Можете да повлияете на стила му, като му кажете, че изглежда страхотно, когато носи нещо, което смятате, че не е толкова лошо. Можете също да му подарите дрехи, за да му помогнете да види, че има повече възможности в модата.

2. Че от време на време мислите за бившия си

Добре е, ако имате приятни спомени от предишна връзка. Може би сте се разделили в приятелски отношения или си спомняте времето си заедно като специален момент в живота си. Не трябва да споделяте това с мъжа ви. Освен ако това не се отразява отношения ви, като например, че обмисляте да се върнете при бившия си. Не го споменавайте! От време на време мисълта за бивш не е нещо, за което да се притеснявате.

3. Че не харесваш семейството му

Не е краят на света, ако не харесваш майка му. Основното нещо е да не го превръщате в проблем. Следователно, ако ще бъдете заедно, ще трябва да се справите с тях до известна степен. Не е нужно да сте най-добри приятели, но трябва да сте учтиви.

4. Не харесваш приятелите му

Не забравяйте, че той може да също да не харесва това, което правите, когато се съберете с приятелките си. Докато вашият човек ви остава верен, когато се обикаля с приятелите си, премълчавайте мнението си за тях. Важно е и двамата да имате свои собствени приятелства.

5. Че е имало и по- добри от него в леглото

Дори и да е вярно, да кажеш на мъжа си това е просто нараняващо. Сексът винаги може да се подобри. Ако чувствате, че нещо липсва в спалнята, тогава говорете с него за това, а не за това колко зле е представянето му спрямо другите.

6. Че вашите приятели и семейство не го харесват

Точно както вие не бихте се интересували да знаете, че неговите приятели или семейство, че не ви харесват особено, той също не би искал да чуе това.

Източници: womens.ca/pixabay

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts