жените

25

мар.

6 неща, които жените заслужават не по- малко от мъжете

Има някои удоволствия и амбиции, от които не е нужно жените да се лишават

В миналото хората погрешно приемаха, че мъжете са по-добри от жените. Сега осъзнаваме, че всички сме равни, независимо от нашия пол. Понякога обаче е лесно да забравим това, защото някои хора все още са останали в миналото и смятат жените за по- нисшия пол. Разбира се, това е далеч от истината. Ето няколко неща, които заслужавате толкова, колкото и всеки мъж:

1. Оргазъм

Той не трябва да е единственият, който се забавлява под чаршафите. Въпреки че за жените е малко по-трудно да свършат, отколкото за мъжете, това не означава, че сте по-малко заслужаващи това. Кажете на мъжа си да се захване с работа, за да ви даде това, което заслужавате!

2. Право на жените да се развиват в професионален план

Това е остаряло разбиране и напълно погрешно. Жените също могат да бъдат високо квалифицирани и да взимат високи длъжности.

3. Уважението към жените

Няма значение дали се разхождате с костюм или с къса пола. Така или иначе, към вас трябва да се отнасят като към равен. Никой не трябва да ви вика или сексуално да ви тормози по друг начин.

4. Пица и бира

Мъжете нямат проблем да пият бира и да ядат пица, което означава, че трябва да се чувствате свободни да правите същото. В крайна сметка не е нужно да сте номер 2, за да се чувствате красива и уверена жена. Без значение как изглеждате, вие сте  член на обществото на равно с мъжете.

5. Любов

Ако мъж отказва да се среща с вас и иска да ви използва само за секс, тогава не му позволявайте. Има много други хора, които биха се радвали да ви нарекат своя приятелка. Не се задоволявайте с нещо, което ви е неудобно, защото жените заслужават любов също толкова, колкото и мъжете.

6. Не се страхувайте да изразявате мнението си

Споделете ако имате мнение, не бива да се страхувате да го изкажете. Вашите мисли са също толкова валидни, колкото мислите на всеки мъж. Никой не трябва да вижда възгледите ви за по-ниски, само защото сте жена. В крайна сметка всички сме равни.

Източници: https://love.allwomenstalk.com/pixabay

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts