5 неща, които намаляват стреса

Стрес
5 лесни методики за намаляване на стреса.

Използвайте интернет по- рядко    

Най- бързият начин да се избавите от стреса да спрете да използвате интернет продължително време.

Няма значение дали седите в мрежата час или пет, каквото и да е нормалното ви количество, намалете го.

Започнете с кратка интернет детоксикация за ден или два. Не влизайте толкова често онлайн. Вместо това отделете време за други неща.

Прекарвайте повече време у дома за да намалите стреса

Една голяма част от стреса се натрупва поради забързаното ни ежедневие. Често се случва да неможем да прекарваме достатъчно време вкъщи, а когато имаме тази възможност ние не си почиваме.

Задайте си въпроса дали обстановката във вашия дом е спокойна и зареждаща с енергия?  

Ако искате да живеете по спокойно вашия дом трябва да ви действа успокояваща и релаксиращо. Трябва да се замислите какво би ви създало спокойна и уютна атмосфера.

Никога не вземайте прибързани решения и ще намалите стреса

Следващия път, когато се сблъскате с молба, покана или нова отговорност, не приемайте изведнъж.

Графикът и приоритетите на всеки са различни. Съобразявайте се със собствените си с вас, вашите нужди и ангажименти. Нека вашия отговор по подразбиране да бъде „ нека помисля за това”. След това си дайте малко време да обмислите добре.

Замислете се дали нещата, които правите ви стресират

Направете оглед на нещата, които гледате, четете, слушате правите и говорите. Отразяват ли те какъв човек искаш да бъдеш? Помислете над това и си изкарайте изводи за себе си какво искате да промените. Това може значително да намали нивата на стрес, които ви се натрупват.

Намалете стреса като сте напълно отдадени на това, което правите

Отдайте се на себе си и на това, което вършите в момента. Бъдете напълно отдадени на това, което правите.

Опитайте никога да не използвате безсмислено времето, вниманието и енергията си. Вместо това се опитайте да давате избирателно но умишлено. Когато успеете да постигнете това, ще се почувствате заредени и изпълнени с енергия.

Независимо дали вечеряте с приятели или играете с децата си, бъдете напълно присъстващи тук и сега и се наслаждавайте на момента.

Източник: https://richlyrooted.com/

Смайлин е уникална комбинация от четири съставки, съчетаваща мъдростта на индийската народна медицина, с познанията на скандинавските народи и индианците от Централна и Южна Америка, пренасяща ползи познати на древните персийци, римляни и гърци.  Уникалната комбинация от тези билки спомага за психическото и емоционалното благополучие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ябълка вечер: полза или вреда

Съвет на психолог: Как да не го приемате лично