8

юли

5 амулета, които ще предпазят дома от злини

Амулетите изчистват енергетиката на помещението и аурата на живеещите в него


МЕТЛА

Този защитен талисман ще помогне да изчистите дома си от негатива, както и да привлече радостта и щастито в дома. Метлата амулет можете да направите саморъчно и да я окачите в кухнята или в антрето, тъй като именно в тези места се натрупва най-много негативна енергетика. Трябва да я окачите обезателно с дръжката надолу – само в този случай тя ще донесе в дома ви благополучието.

ПОДКОВА

Подковата носи успех и изобилие в дома. Но за да носи полза амулетът, трябва да знаете как правилно да го окачите. Подковата се поставя над входната врата. Ако я окачите с върховете надолу, тя ще защитава от болести, тъмни сили, врагове и грабители. Ако я окачите с върховете нагоре, ще привлича в дома добри хора, пари и добри новини.

КАМБАНКА

Този амулет за дома помага да уредите отношенията между домочадието. Освен това той привлича доброто и изчиства помещението от отрицателна енергия. Ако окачите камбанка над вратата така, че да звъни, когато някой влиза в дома, ще привлечете успех, любов и благополучие. Гласът й според народните поверия може да изцелява от болести, подобрява атмосферата в помещението и привлича радостта и щастието.

KУКЛА

Куклата амулет дава мощна защита от уроки, болести и житейски неуредици. Нашите предци са правели такива амулети собственоръчно. За целта е достатъчно просто да вземете парчета плат и да им придадете форма на човешко тяло. Куклата амулет се смята за пазителка на домашното огнище. Можете да я държите в кухнята, в антрето или гостната.

КАРФИЦА

Амулетът карфица трябва да бъде забит в перваза на входната врата – тогава тя ще защитава дома от зло и недоброжелатели. Този защитен талисман обаче трябва да се използва много внимателно. Острието на карфицата поема в себе си целия негатив, донесен от улицата, и го акумулира, затова тя трябва периодично да се изчиства от отрицателната енергетика. Препоръчва се всеки месец карфицата да се подменя с нова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts