26-годишната Ани: Преспах с 300 мъже и жени, но съм сама

16

ян.

26-годишната Ани: Преспах с 300 мъже и жени, но съм сама

Жена от Австралия, преспала дотук с най-малко 300 души (мъже и жени), разясни защо все още си няма сериозен приятел. По думите ѝ това се дължи, защото никой мъж засега не изпълнява критериите ѝ.

26-годишната Ани Найт признава, че сексът я кара „да се чувства добре“ и е готова „да опита от всичко“ в това отношение.

Заради отворения си сексуален живот, тя признава, че е имало моменти, в които е преспивала с до пет души в един ден, които най-често ги намирала в приложенията за срещи, пише в-к „Мирър“.

Разкрива още, че през 2023 г. си е била поставила за цел да излезе на 52 срещи както с мъже, така и с жени, за да провери „докъде може да ѝ стигнат възможностите“. Наскоро обаче обявила, че вече се чувства уморена, че не намира правилния човек за себе си.

Самата тя съобщи, че има точно седем изисквания към мъжа до себе си: той трябва да бъде лоялен, мил, забавен, да споделя сходни интереси с нея, да може да разговаря на различни теми, да излъчва увереност и да не е постоянно „лепнат“ за нея, т.е. да зачита личното ѝ пространство

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts