Ще ви донесат проблеми: 10 неща, които не бива да се взимат от улицата

Не забравяйте да кажете за това и на децата – от улицата не се взима нищо и не се носи у дома

Ако вземете нещо от улицата и го внесете у дома, ще привлечете лоши събития към себе си и ще промените собствената си съдба по начин, който няма да ви се стори приятен.

Ето няколко примера, за които да внимавате. Всички те са заредени с негативизъм и в никакъв случай не трябва да се прибират от улицата – колкото и скъпи да ви се струват, колкото и необходими да са точно в този момент.

Пари

Малко хора могат да устоят на изкушението да вземат парите, които са изпуснати на улицата. Особено ако са повече или банкнота с голяма стойност. Въпреки това, не си струва да ги прибирате в портмонето си. Не се знае в ръцете на какви хора са били преди вас. Всеки от тях вложи частица от енергията си в тях. И, вероятно, не от най-положителната.

Ключове

Намерените ключове са портал към чужд дом. Те не могат да бъдат взети и внесени у дома, защото априори принадлежат на друг човек с непозната за вас енергия. Можете да вземете ключовете само с цел да ги върнете на собственика – по какъвто и да е начин.

Карфици, игли, фиби, ножове

Всички остри неща могат да донесат заболяване на хората, които решат да ги вземат от улицата. Ако погледнете от рационална гледна точка, тогава не трябва да вдигате такива предмети, също и защото те могат просто да ви убодат. А и никой не знае какви бактерии живеят на повърхността на острите предмети.

Бижута

Бижутата имат материална и голяма емоционална стойност за притежателя си. Понякога и лоши спомени могат да бъдат свързани с тях. От това енергията на човек, който взема оставен на улицата пръстен, гривна или верижка, може да бъде нарушена по неприятен начин.

Кръстове

Никога не трябва да се взимат от земята кръстове и други религиозни принадлежности. Те имат сакрален смисъл и може да донесе късмет и щастие само на притежателя си. Непознат, вдигнал такъв предмет, ще бъде преследван от неуспехи и нещастия.

Играчки

Играчките играят огромна роля в живота на всяко дете. Те всъщност стават приятели. Ако вземете чужда играчка и след това я занесете вкъщи, тогава прекъсвате едновременно две енергийни полета – своето и на чуждото дете. Това може да има сериозни проблеми – от влошаване на благосъстоянието до по-сериозни последици.

Часовници

Часовниците са доста опасна вещ. Те, например, не могат да бъдат подарени за рожден ден. А да го вземете от улицата – още повече. Ако вземете загубен часовник, ще откраднете нечий живот и това ще ви се върне като не най-приятната карма. Затова е по-добре сами да си го купите от магазина.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Идеалната възраст за брак според хороскопа

Защо никой не си спомня раждането си