сексуални фантазии при жените

19

окт.

Кой са най- честите сексуални фантазии при жените

Много от женските сексуални фантазии включват романтика, адреналин и игри за доминиране и подчинение

Възможно е да измислите еротични сцени в ума си, които да съперничат дори на най-страстните сцени в киното, тъй като нашето въображение ни позволява да изследваме далечни територии. И въпреки че е невъзможно да се обобщи въз основа на пола, обичайно е жените да включват по-сложни елементи в своите сексуални фантазии в сравнение с мъжете.

Игри на доминиране и подчинение

Има жени, които обичат да поемат юздите, а други обичат да бъдат доминирани. Тези сцени може да включват игра на власт, предаване или контрол в еротични ситуации. Интересното е, че проучване установи, че практиките на BDSM – винаги по взаимно съгласие – намаляват психологическия стрес, в допълнение към увеличаването на сексуалната възбуда.

Романтизъм с еротика

Друга от най-честите сексуални фантазии при жените е свързана с идеята за За мнозина възможността да изживеят своя кинематографичен момент, със страстни целувки и ласки, които събуждат всички сетива, е неустоима.

Небрежни връзки за една нощ

Новостта също е най-примамлива идея. Мимолетна среща с някой, който ви подминава в метрото или съблазнителният поглед на бариста, от когото сте си купили кафе, може да събуди желанието да изследвате непознатото.

Секс с друга жена, докато сте хетеросексуални

Сексуалността е разнообразна и умът изследва нейните граници. Фантазирането за преживявания с друг човек от същия пол, дори ако сте хетеросексуален, е по-често срещано, отколкото си мислите.

Да наблюдаваш или да бъдеш наблюдаван

Воайорството и ексхибиционизмът влизат в действие, предизвиквайки. За някои дами, представянето на други хора в сексуални ситуации предизвиква изгарящо любопитство; докато си фантазирате как сте наблюдавани по време на сексуален акт може би създава усещане за овластяване и вълнение.

Мислете за друг човек, докато правите секс с партньора си

Понякога умът търси разнообразие и допълнителна стимулация до точката на сливане на желанието за партньор с внушителни мисли за друг човек. Тази фантазия, , въпреки че въздействието й варира между двойките.

Секс на необичайни места

Тръпката от забраненото и възможността да бъдеш разкрит прави вълнуващо да фантазираш за секс в киносалони, бани или самолети, например. Идеята за изживяване на еротични моменти на нетрадиционни места осигурява нотка адреналин, която превръща всяка зона в потенциална сцена на съблазън.

Опитайте секс играчки

От вибратори до китайски топки или белезници от пера, разнообразието от секс играчки е голямо. Както за жените, които все още не смеят да ги използват в реалния живот, така и за тези, които вече са експериментирали, изследването на тези елементи е обичайна фантазия за тях.

Интимност на открито

Връзката с природата и чувството за свобода водят някои жени към фантазии за сексуални отношения на открито. Безлюден плаж, тиха гора или звездно небе могат да се превърнат в идеална обстановка за изследване на интимността в ума по по-страстен и спонтанен начин.

Сексуални отношения с близък човек

Въпреки че тази сексуална мисъл може да идва със смесица от емоции, привличането да прекрачиш границата с някой, който е близък, като приятел, колега или учител, е силно за някои жени. Обичайно е да си фантазирате за еротични срещи с хора, които са част от ежедневието, дори и да не се превръщат в реални действия.

Взаимна мастурбация

Женското въображение понякога поражда фантазии, в които тя и нейният сексуален партньор се фокусират върху собствената си мастурбация, докато споделят възбуда чрез наблюдение. Друг вариант би включвал двете жени да се стимулират една друга едновременно.

Oрален секс

Идеята фелацията или кунилингуса да се изведат на по-дръзко ниво вълнува някои жени. Може би умовете им ги тласкат да преодолеят конвенционалните техники и да се впуснат в по-смели и креативни терени. Тези предварителни не само играят важна роля в реалния живот, но често играят важна роля във фантазията.

Сексуални взаимодействия в замяна на пари

Тази еротична фантазия включва навлизане в полето на съблазняването и интимността в по-трансгресивен контекст. В този случай това, което е привлекателно, е актът на потапяне в сложността на ролите, властта и табутата. Това е идея, която обикновено остава в сферата на въображението, но, както вече споменахме, в съзнанието няма забранени граници.

Да бъдеш изненадан от спонтанна среща

Идеята да се прибереш у дома и да откриеш, че партньорът ти те чака без дрехи и с ясното намерение да се отдадеш на страстта е сцена, която много жени намират за неустоима в сексуалните си фантазии.

Нови сексуални пози

Желанието да изследвате различни пози, които ви позволяват да променяте рутината си и да откривате нови форми на удоволствие, е фантазия, която много жени споделят. Експериментирането с нови секси пози има тенденция да съживи интимността и да изведе връзката на по-дълбоко ниво.

Секс на работното място

Идеята за правене на любов след или по време на работния ден, независимо дали в офиса, склада или музикалното студио, може да изглежда много примамлива за много жени. От скритото докосване на ръцете в залата за срещи до страстен шепот в дискретно кътче, мисълта за изследване на интимността на работното място събужда силни емоции на желание и тайна.

Източници: The Most Common Sexual Fantasies in Women (exploringyourmind.com)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts