22

авг.

Тези хора определено нямат късмет: 7 имена, които носят нещастие

Казват, че името може да повлияе на съдбата на човек. Вярвате или не, но е истина

Sad young man looking through the window

Касандра

Името е от древногръцки произход и означава „тя, която превъзхожда хората“. В гръцката митология Касандра е била пратеник на нещастието. Тя е имала дарбата на пророчеството, но никой никога не вярвал на думите й. В действителност това име носи самота на момичето – тя наистина може да надмине другите, но ще ѝ бъде трудно да намери човек, с когото да сподели успеха си.

Евгени

Собственикът на името Евгени не се справя добре със задачи, които изискват добре координирана работа в екип. Той предпочита да прави нещата сам, тъй като често има проблеми с доверието. Освен това Евгени наистина не обича да споделя с другите, а се стреми сам да се наслаждава на плодовете на своя труд. За този човек може да бъде доста трудно да работи в екип.

Максим

Човек на име Максим има вътрешна нужда да привлича вниманието към себе си, затова предпочита шумни компании. Самонадеяността му расте с възрастта и често предишният кръг от приятели не му е достатъчен. Ако Максим наистина попадне в елитно общество, той бързо става властолюбив и презрителен.

Варвара

Името Варвара идва от древната дума „варвар“, което означава „чужденец“ и „завоевател“. Поради корените си името често е надарено с неласкави епитети като „твърд“, „груб“ или „могъщ“. Характеристика на носителите на това име е прекомерната критичност както към себе си, така и към другите. Освен това те предпочитат да са сами, отколкото сред близки и приятели.

Светлана

В детството момичетата на име Светла или Светлана са много палави. Те са подвижни, неспокойни и поради това често създават проблеми на родителите си. От скука Светлана може внезапно да тръгне на някъде сама или да се опита да оближе люлката през зимата. Тя се нуждае от внимателен надзор, може би дори и от опитна бавачка през повечето време.

И с възрастта Светлана се разкрива от съвсем различна страна. Тя става перфекционист, иска всичко да е идеално, дори и този идеал да е непостижим.

Юлия

Юлия е много общително момиче. Често обаче не успява да се сприятели с други себеподобни. Винаги има различни причини за това. В любовните отношения мнозина говорят за нея като за „злата бивша“.

Алина

Името Алина има латински корени и означава „извънземна“, „друга“. В детството детето има неспокоен характер, дори ако родителите му са привидно спокойни хора. Момичето постоянно се увлича по нещо ново и веднага го оставя настрана, за да си намери коренно различно хоби.

Когато Алина порасне, тя се отличава с подчертана позиция по всеки въпрос. Ако не се контролира оригиналността на момичето, то може да стане прекалено самоуверено и гордо, което ще плаши хората.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts