20

фев.

Сега е времето да започнете битката с целулита

Въпреки че след края на лятото и в по-студено време носим затворени дрехи, проблемът с целулита не изчезва

Напротив, в ситите зимни дни той дори се задълбочава. Затова борбата с „портокаловата кожа“ започва още сега.

ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ

За да изглеждаш добре, трябва да се храниш правилно. Затова откажете се от ситата вечеря с картофи и пилешки бутчета, като я замените с йогурт и ябълка.

СПОРТНИ НАТОВАРВАНИЯ

Редовното физическо натоварване е истински бюти панацея! Можете да правите дълги разходки пеша, малко крос, клякания не по-малко от 40 пъти на ден. Кажете „не“ на мързела и целулитът ще изчезне.

МАСАЖИ

Тъй като целулитът представлява подкожни отлагания, върху него трябва да се въздейства с помощта на масаж и обтривания. Най-добре е да се доверите на специалист за това. Козметичните салони и клиниките по естетична медицина предлагат проверени комплекси с антицелулитен масаж.

АНТИЦЕЛУЛИТНА КОЗМЕТИКА

Споровете за ефективността на козметиката против целулит не утихват. Но действително има „работещи“ препарати. Обърнете внимание на скрабо-вете – те включват абразивни частици, загряващи тялото и провокиращи активността на междуклетъчните процеси, както и кремове, гелове и лосиони на основата на водораслото ламинария и на меда. В правилна концентрация и козметична форма те проникват в дълбоките слоеве на епидермиса и стимулират обновлението на клетките, като принуждават „портокаловата кожа“, ако не „да се предаде“, то силно „да отстъпи“ от позициите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts