Ритуал със сапун гони лош късмет, болести и недоимък

Оказва се, че ако поставим сапун на прага на нашия дом може да бъдат решени голям брой проблеми

Случва се човек да навърже цяла поредица от проблеми. В допълнение, има какво да се желае както от емоционалното състояние, така и от физическото здраве. Често се разболяваме, чувстваме разпад и пълна липса на мотивация да правим каквото и да било. И на пръв поглед изглежда, че няма външни фактори за всичките гадости, които съпътстват ежедневието ни. Трудно е да се разберат причините за случващото се. Поради това си струва да се има предвид, че всичко може да е заради „зло“ око или влиянието на недоброжелател.

В такъв случай трябва да се вземат мерки. В същото време не е нужно да тичаме до баба-гадателка и да сложим торба с пари, за да ни отнеме лошия късмет. Може сами са си направим домашен ритуал с обикновен сапун. Оказва се, според отзиви на хора в социалните мрежи, че сапуненият ритуал работи доста добре.

Защо и как се слага сапун на прага на къщата или апартамента?

За да започнем, трябва да вземем мъничък сапун. В идеалния случай може и малко парченце, което е останало неизползвано. С това малко парченце трябва да отидем до банята или просто да вземем душ у дома. По-добре е да направим това вечер, преди лягане. Все пак, никой не бива да ни отвлича вниманието с безсмислени разговори и да ни обърква мислите с излишни въпроси.

Докато вземаме душ, трябва внимателно да си представите ситуацията, която ни потиска – болест, неуспехи в личния живот, липса на пари, загуба на сила. С една дума всичко, което ви пречи да живеем ако не добре, то поне нормално. Трябва да си представим, че докато се къпем с малкото парченце сапун отмиваме всичко това. Болестите и неразположенията си отиват, проблемите бързо се решават и ни напуска всички този лош късмет, а цялата негативност се излива в канала, в едно с водата и мръсотията, които падат от нас в този момент.

Завършване на ритуала

Взели сме душ, мислейки за лошото, което „отмиваме“ Трябва да запазим частица от това малко парче сапун. След това то трябва да се увие в хартия или вестник. Ще се получи малък пакет. Трябва да се постави това мъничко пакетче на прага на вашата къща или апартамент отвътре с думите: „Както сапунът е на изхода, така да излязат от този дом и от мен болестите, трудностите, недоимъка, притеснението и лошия късмет. Амин!

Струва си да оставим пакетчето с остатъка от сапуна на прага на нашия дом до сутринта. Ако е от външната страна – още по-добре. Когато отиваме на работа или просто излизаме от апартамента, взимаме го със себе си и го изхвърлеме в кофата за боклук на улицата, казвайки същите думи.

Хората споделят, че след кратък период от време (откакто е направен ритуала със сапун на прага) ще забележим как състоянието ще започне да се подобрява и проблемите ще напуснат дома и живота ни. Ако все пак ефектът се окаже недостатъчен, след месец този ритуал трябва да се повтори.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Духове на велики художници творят чрез медиуми

Защо се слага пакетче чай в тоалетната – причините ще ви се сторят странни