12

май

Голямата пирамида в Гиза е създадена от извънземни, а не от хора

Уфолози и официални учени продължават споровете дали е възможно такива величествени и сложни съоръжения да бъдат изградени от човека


И това при положение, че няма на разположение строителна техника поне на нивото на съвременната. Все пак явни доказателства за извънземното авторство на шедьоврите на древната архитектура не са получени.

Но неочаквано ситуацията се променя. Специалистите правят сензационно откритие, което показва, че Голямата пирамида в Гиза е създадена именно от извънземни, а не от хората.

Ключът към разгадаването на тази тайна е отдавна пред очите ни – просто специалистите едва сега случайно му обръщат внимание. Работата е там, че легендарната Хеопсова пирамида се намира на 29.9792458 градуса северна ширина. Но с какво са забележителни тези цифри?

А знаете ли, че скоростта на светлината е равна точно на 299 792 458 км/сек.?! Това не би могло да бъде просто фантастично съвпадение

Най-поразителнотo обаче е, че точната скорост на движение на светлинните лъчи не е известна на хората преди 1950 г.! Излиза, че преди около 4500 години строителите на първото чудо на света прекрасно са знаели този научен факт. От това следва простият извод, че месторазположението на пирамидата на Хеопс е съобразено именно с тази величина и е избрано от висш разум.

Мнозина алтернативни изследователи са убедени, че в дълбока древност технологически развити пришълци са посетили египтяните и са изградили пирамидите. Извънземните по онова време са възприемани като богове, спуснали се от небесата. Изобразявани са върху религиозни картини и произведения на изкуството. Например множество древноегипетски рисунки съдържат образи на непознати същества, надарени с невероятни качества, както и на не по-малко фантастичните им летателни апарати.

Някои специалисти отиват още по-далече в твърденията си, че фараоните всъщност са хибриди между хора и извънземни, създадени, за да управляват полудивото човечество на Земята. „Зелените човечета“ са споделили с предците на съвременните египтяни знанията си и са оставили на нашата планета (при това не само в Египет) множество тайни, предназначени за бъдещите поколения…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts