13

май

Перверзно: Мениджър в хотел смуче пръстите на краката на заспал клиент в стаята му

Гостът е завел дело срещу него и хотела

Служител на хотел в Нешвил получи обвинения в кражба с взлом и нападение, защото е влязъл в хотелската стая на гост от Тексас посред нощ, според полицейското управление в Нашвил.

52-годишният Дейвид Нийл беше арестуван, след като Питър Бренан разказа, че спял и се събудил, за да открие, че Нийл смуче пръстите на краката му. Нийл е бил нощен мениджър в хотел Hilton Nashville Downtown, когато Бренан пребивавал в града за работна конференция. Инцидентът се случил на 30 март.

Според полицията в Нешвил Нийл е направил дубликат на ключа от стаята, за да влезе незаконно в стаята на Бренан около 5 часа сутринта. Бренан веднага го е разпознал, защото мениджърът е влизал при него предишния ден с още един служител от персонала на хотела, за да разреши проблем с телевизора му.

Aдвокатите на Бренън са били информирани, че Нийл е уволнен, защото е отказал да даде обяснения относно предполагаемото нападение, според WSMV. Бренън е завел дело срещу мениджъра и компанията на хотела.

Пред полицията обаче Нийл казал, че е влязъл, защото подушил дим и искал да се увери, че Бренън е в безопасност. Той обаче не е алармирал охранатау че му мирише на пушек, и никой друг освен него не е усетил миризма на дим.

Пред полицията обаче Нийл казал, че е влязъл, защото подушил дим и искал да се увери, че Бренън е в безопасност. Той обаче не е алармирал охранатау че му мирише на пушек, и никой друг освен него не е усетил миризма на дим.

Покрай иска Бренън и адвокатът му Майкъл Фишер се разровили и открили дълъг списък с криминални прояви на Нийл, според медийни съобщения. Там фигурирало дори и непредумишлено убийство от 1996, когато при спречкване той е прострелял фатално съквартиранта си. Другите криминални изяви на хотелския мениджър включвали фалшификации и каране след употреба на алкохол. Нийл е излежал известно време в затвора.

Заподозреният за смукач на крака Нийл беше обвинен на 5 май. Той остава в затвора срещу гаранция от 27 000 долара.

След случката Бренън получил посттравматичен стрес и имал проблеми със съня.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts