15

дек.

Модерните дънки са с цветовете на дъгата

След като цяло лято жените се разхождаха с нарочно накъсани дънки, през есента е време да заложат на по-топли и елегантни предложения


Хит са моделите с висока талия, вдъхновени от 80-те. Носят се навити, със загащени тесни блузи и с ярки кецове.

Широките панталони от деним също са на гребена на вълната. Комбинират се с прибрани горни части и стегнати колани, които да подчертават тънка талия.

Предложенията унисекс остават предпочитани от голяма част от жените, защото са несравнимо удобни. Дизайнерите ги съчетават с кецове и вталени къси сака в ярки цветове.

Позабравените напоследък модели чарлстон се завръщат по световните подиуми. Предимството им е, че с тях бедрата изглеждат по-слаби, защото вниманието се насочва към долната част на краката.

Ако харесвате накъсаните дънки, не бива да се безпокоите – те ще присъстват в дамските гардероби дори през есенните дни. Новостта е, че долната част на крачолите завършва с нарочно извадени конци, които висят хаотично и се полюшват при всяко движение.

Дънките по краката постепенно отстъпват водещата си роля. Държите ли да следвате модата, поне временно забравете за тях.

Традиционният цвят на денима остава търсен, както и по-избелелите му варианти.

На гребена на вълната обаче са панталоните в крещящи цветове като ярко синьо, жълто, оранжево, дори фосфоресциращо. Романтичните дами могат да се спрат на пастелни нюанси и да съчетаят дънките с меки якета от екокожа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts