22

юни

Майка на две деца отслабна с 30 килограма, а мъжът ѝ я заряза

Анджела Крийкмор не се разстрои, отслабна и сега е щастлива. В личния й живот днес всичко е по-добре от преди

Като гледа тази стройна стегната красавица едва ли някой ще заподозре жена, изтощена от наднорменото тегло. Въпреки това Анджела наистина тежеше почти 90 килограма. Да, за някои може и да не е много, но дамата има сравнително дребен ръст, върху който 90 килограма може да изглеждат като 150.

На 27 години тя се омъжва и има двама сина. Разбира се, след раждането фигурата ѝ се промени. Анджела не беше доволна от това, тя не се оказа бодипозитивна. Тромаво ходене, задух, трудно обличане на дрехи. Диети, малко спорт, но килограмите не само че не слизаха надолу, но се качваха и още повече.

Съпругът беше против Анджела да отслабне

„Винаги съм й казвал, че вече е много красива. Беше хубава преди и отслабването не ме мотивира по никакъв начин. По-скоро обратното – отблъсна ме“, казва той. Веднага щом Анджела се зае да коригира фигурата си, съпругът й започна да мърмори. Той е човек, който е много далеч от фитнеса. Здравословна храна? Уф, що за глупости! Късната вечеря е страхотно нещо, според него. Анджела се примири и продължи да яде хамбургери през нощта. Така минаха почти десет години.

Но един ден Анджела най-накрая осъзна, че вече не може да се гледа в огледалото без отвращение.

По дяволите този живот, реши тя. Ще отслабна!

Анджела успя не само да отслабне, но и да оформи тялото на мечтите си. Тя загуби 30 килограма, превръщайки се в екстра слабо момиче. Съпругът не хареса промените в начина на живот на семейството. В крайна сметка Анджела прекарваше повече време не в кухнята, а във фитнеса. Заради това двойката се раздели, като той беше този, който реши да напусне жена си.

Анджела не падна духом

Спортът става неин нов начин на живот и дори източник на доходи – тя става треньор. Също така започна да списва блог онлайн, за да сподели своята история на успеха. И тогава се случи истинско чудо: благодарение на нейното старание и публикациите в интернет Анджела намери нова любов.

Всичко започна с работа и завърши с любов

Тя започна да си пише с 51-годишният Марк, собственик на автомобилен бизнес. Той реши да отиде на почивка в Тенерифе и повика Анджела със себе си – искаше тя да го тренира. Пет дни по-късно стана ясно, че въпросът няма да се ограничи само с тренировките. Марк и Анджела така и не успяха да се разделят, дори когато почивката им свърши.

„Знаете ли, когато жените ми пишат и се оплакват, че не могат да отслабнат поради домакинска работа, ги разбирам напълно. Наистина е трудно да отслабнете, когато готвите през цялото време за семейство, което не се интересува от вашата физическа форма, защото искат пица, задушено, барбекю.

Сега има с какво да сравня: имах връзка, бях самотна, сега отново имам връзка, но не съм самотна. Даже напротив – не само отслабнах, но съм и много щастлива, казва Анджела.

Източник: www.mirror.co.uk

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts