Котката може да излекува стопанина си, кучето – да го прокълне!

От гледна точка на фън-шуй животните внасят активна енергетика в помещението и живота на своите стопани

Но не всяко животно оказва позитивно влияние на обитателите на дома


Най-явен проводник на космическата енергия е котката. Външното спокойствие се съчетава с предпазливост и постоянна готовност да защити себе си и своето пространство. Котката не извършва нито едно действие случайно. Всята крачка, всяко движение на това животно са изпълнени със смисъл. Котката постоянно следи за реда в дома, търси къде е лошо, къде трябва да се изчисти пространството и кого от членовете на семейството трябва да подкрепи.

Котките виждат добре призраците, прекрасно усещат магнитните полета и колебанията на земята. Така че извън всяко съмнение котките са прекрасни екстрасенси. Те могат да се справят със съществата от астралния свят и да защитят стопанина си от отрицателната енергия. Не трябва да обиждате или наказвате котката без причина – който удари котка без вина, обезателно ще получи травма.

Важа котка – била тя вашият домашен любимец или уличен обитател, се опитва да снеме негатива от него или да предупреди човека за нещо. Ако тя ви пресече пътя по посока на вашето движение, можете спокойно да продължите напред-тя е снела бедата. Ако котката е била сива – спасила ви е от загуба на вещи, ако е пъстра – от загуба на пари, бяла – от смърт, и черна – от магия. А ако го направи срещу вас, то е по-добре да не отивате там, кьдето сте се канели да вървите, тъй като тя не е успяла напълно да ви защити, а само да ви предупреди. Трябва да отбележим, че котката трябва да е сама в дома.

Ако държите две котки, не очаквайте никаква астрална и енергетична защита от тях, те ще са заети само със себе си. Котката може да общува с човека телепатично, може да следи стопанина си в енергетичното пространство даже ако той се намира далече от нея.

Що се отнася до кучетата, те общуват на ментално ниво (на нивото на мислите). Могат да транслират своите мисли на човека и да го накарат да мисли за същото. Транслацията става независимо от нашето желание. Кучетата имат способността да предават своя характер на човека. С тях трябва да сте внимателни, тъй като в момент на силно раздразнение и злост те са способни да „прокълнат” господаря си.

Кучето трябва да знае своето място и да спи в коридора или в кухнята, тогава то е заето с охраната и няма да влияе на енергетиката на човека. Ако кучето постоянно цапа в дома, значи то сигнализира, че не обича стопаните си или не му харесва да живее в това място. В този случай е по-добре да го дадете на други хора. Когато кучето обича господаря си, нараства броят на изпълнените желания на неговите стопани.

Ако говорим за съжителстване, то котките и кучетата могат прекрасно да живеят заедно и в енергетичен, и във физически смисъл. Главното е териториите на животните да са разделени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Брилянтни идеи за организиране на пространството в банята

9 оригинални идеи за използване на ледени форми. Няма ограничение за човешкото въображение!