20

ное.

Без зъби и в дрипи: как изглежда един от най-красивите модели в Холивуд сега

Лони Уилисън, която е едва на 40 години, е бивш модел и знаменитост. Само преди 10-12 години на нея й завиждаха хиляди млади момичета по света

Гледката на тази красива и независима жена, която някога блестеше на модните подиуми и на най-модните партита на знаменитостите в Холивуд, винаги е предизвиквала наслада и възхищение. Успешен модел, холивудска звезда и съпруга на красавеца от „Спасители на плажа“ – какво повече можеше да иска? Животът й изглеждаше перфектен.

Но почти за една нощ всичко се обърка. През 2014 г. Лони се разведе с Джеръми Джаксън. Нейните обвинения са нападение и използване на сила. Раздялата била тежка за моделката и вместо да докаже на всички, че е силна и независима, Лони се пристрастила към забранените вещества. Кариерата ѝ бавно започнала да залязва.

В модния бизнес започнали да я отбягват, не я канели и на партита

Лони се опитала да си намери работа като асистент на хирург или като асистент на агент по недвижими имоти

И успяла, но не след дълго била принудена да напусне работа

През 2016 г. Уилисън започва да има психични проблеми и вече няма пари да плаща наем, така че е изгонена от апартамента си. Лони изчезна от радара на медиите. Нито семейството, нито приятелите ѝ знаеха къде се намира.

Оказа се, че бившата манекенка се е заселила на улицата и води скитнически начин на живот

Когато журналистите разбраха и снимката на бившата красавица се разпространи в американските медии, някои от нейните приятели веднага предложиха да ѝ помогнат. Бившата ѝ колежка на подиума, Кристин Росети, заведе Лони в имението си и се опита да ѝ помогне с каквото може – плати предварително за рехабилитация и лечение в добра клиника и задейства връзки, за да ѝ осигури работа.

Но, и това не помогна. Уилисън отново отказа на улицата. Каква е причината за това не е известно. Изглежда, че да е бездомна ѝ харесва. Външният вид на бившата блестяща блондинка е шокиращ. Лони призна, че се къпе веднъж годишно, спи където може, събира храна от кофите за боклук и носи малкото си (и честно казано, неприятни) вещи със себе си в количка, открадната от супермаркет.

Наскоро Лони Уилисън отново беше снимана на улицата

Уви, всяка година тя изглежда все по-зле и по-зле. На снимките, изтекли в мрежата, звездата е неузнаваема. Чаровният образ, който някога грееше от щастие, беше заменен от беззъба усмивка. Манекенката е подпухнала, със синини по лицето, облечена с мръсни и опърпани дрехи. Тя е само на 40 години – но на снимката изглежда на повече от 70.

Успехът, славата и парите бяха в ръцете на известните модели Лони Уилисън

Тя беше идол на милиони и източник на вдъхновение за момичетата по целия свят.

Въпреки това, както често се случва в реалния живот, славата и успехът могат да осветят пътя само за известно време. Уилисън се изправи пред лични предизвикателства и пристрастяване, които промениха живота ѝ напълно. Вместо светски изяви и оферти от най-престижните модни агенции в света, тя се впусна към мрака на подземния свят.

Ще успее ли да намери сили да изгради наново живота си и да се върне на модния подиум, от който времето и обстоятелствата я свалиха? Всеки ден това става все по-малко вероятно…

Източник: www.dailymail.co.uk

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts