18

май

Как действат ароматите на любовта

Истина ли е, че ароматите могат да окажат влияние на либидото, както и да стимулират желание за интимност там, където или я няма, или е в недостатъчни количества?

Любовната игра, гушкането, целуването, шампанското и стридите могат да ви помогнат да се подготвите за интимност. Някои етерични масла имат свойства на афродизиак и могат да ви заредят с настроение.

Редовното извършване на полов акт ще подобри връзката ви и ще ви помогне да живеете по-дълго. Но какво ще стане, ако има дни се чувствате по-малко ангажирани в подобни игрички?

Нивата на половите хормони в тялото влияят върху сексуалната жизненост, издръжливост и възбуда.

Стресът също играе роля. Както и работата до късно всяка вечер или грижата за децата по цял ден.

Изследванията показват, че няколко вида етерични масла могат да имат свойства на афродизиак, когато се вдишват преди или по време на интимност. Всъщност е известно, че някои силни миризми могат да предизвикат ерекция и че жените с по-силно обоняние са склонни да имат повече оргазми по време на секс.

Можете да върнете топлината между чаршафите с естествени средства, които можете да намерите в повечето магазини за здравословни храни, аптеки или онлайн.

Много афродизиаци (билки, етерични масла и натурални продукти) действително оказват влияние на половата активност поради наличието в тях на тонизиращи компоненти.

Необикновените и вълнуващи аромати на любовта повишават общия тонус, пробуждат интереса и предразполагат.

Маслото от бергамот отпуска, настройва романтично и придава самоувереност. Идеално е за еротичен масаж и създава незабравима атмосфера за изпълнение на пленителни желания.

Розмаринът е един от най-дълготрайните аромати. Ваните с капки етерично масло придават сили и даряват усещане за сближаване и разкрепостеност. Научните изследвания показват, че ароматната билка може да помогне за облекчаване на проблеми с репродуктивната система на жените, като например болезнени менструални периоди. Изследванията показват също, че розмаринът може да намали хормоните на стреса, когато се използва като етерично масло.

Ароматът на иланг-иланг разпалва страстта и повишава сексуалното желание

Нанесете маслото на китката или на кожата върху вътрешната повърхност на бедрата.

Изследванията показват, че вдишването на етерично масло от иланг-иланг се свързва с чувство на еуфория и помага за облекчаване на депресията. Едно проучване дори показа, че прилагането на масло от иланг-иланг върху кожата може да подобри самочувствието.

Кедровият аромат стимулира проявата на , чувственост и сексуално желание, обостря усещанията при докосване. Добавете масло от кедър в аромалампа или в крем за масаж.

Въпреки че няма ясна научна връзка между маслото от кедър и сексуалното преживяване, доказателствата сочат, че той може да подобри психичното здраве. И тъй като настроението е свързано със сексуалното преживяване, възможно е това ароматично масло да е добро за сексуална стимулация.

Маслото от пачули е един от най-ефективните мъжки афродизиаци

То стимулира обменните процеси, повишава тонуса и придава увереност.

Ароматът на жен-шен оказва положително въздействие върху мъжкия организъм. Нормализира хормоналния фон, снема умората и стреса и подобрява настроението.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts