милионер

20

ян.

Как да си хванеш милионер

5 изпитани методики

Може би се чудите, кога и вие срещнете принца на белия кон? Може би мечтаете да започнете да живеете като в приказка? Това може да се окаже напълно постижимо защото има 5 доказано работещи техники, с които мечтите ви могат да станат реални. Кои са те?

Прогрес

Мъжете с високо положение никога не се спират на случайна жена. Тя не е просто секс играчка за тях или трофей, тя е дама, с която държат да поддържат стойностна комуникация. Вярвайте, жената която умее да води разговори и е с богата обща култура, може да има всеки влиятелен мъж. Затова този тип господа обожават дами, които работят върху личностното си развитие. А ако той има какво да научи от вас – бъдете сигурни, че по първа точка сте постигнали всичко, което е необходимо.

Съмоотценка

Самооценката е много съществена за всяка жена, независимо дали тя се цели във влиятелен мъж с големи финансови възможности, или в по-обикновено момче. Самочувствието е основното, което прави впечатление на представителите от силния пол. Никой не може да устои на дама, която си знае цената и никога не забравя уважението към самата себе си. Тя не гони мъжете, защото те се надпреварват за вниманието ѝ.

Топ форма

Не, не говорим за силиконови гърди, хиалуронови устни или изкуствени мигли, камо ли за тонове грим. Жената, която знае как да пленява богати мъже, се грижи за здравето си, защото то е на първо място. Тя тренира, храни се само с най-доброто и е в цялостна перфектна форма. Спортът е задължителна част от живота ѝ, защото влиятелният мъж иска здрава и красива дама до себе си.

Позитивно мислене

Сигурно ви е известно, че всеки мъж харесва усмихнатите жени. Това важи с пълна сила и за богатите, които харесват оптимизма в дамите. Защото ако може да се смее и да се отпусне в нейната компания, мъжът никога няма да предпочете друга. 

Самостоятелност

Ако искате да се издигнете в очите на милионер и да бъдете неговата принцеса, просто се погрижете за себе си и най-вече за менталното си здраве. Обичайте се, бъдете щастливи със самите себе си, угаждайте си. Радостните хора привличат другите към себе си, заради аурата и положителната си енергия. Щастливата жена си личи отдалеч и вярвайте, мъжете обожават да виждат радостта в очите ви, защото им действа като магнит. 

Източници: ttps://woman.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts