30

авг.

Как да си направите талисман за привличане на пари

Може сами да си направите талисман за привличане на пари у дома – ще ви отнеме не повече от минута

Дори нашите предци са забелязали, че този талисман за привличане на пари има магическа сила. Ето защо трябва да го има във всеки дом.

Фактът, че солта служи не само за подобряване на вкуса на ястията, е известен отдавна. Още през 18 век алхимиците препоръчват на хората да носят амулети, съдържащи този продукт. Защо, ще попитате. Ето и отговора.

Работата е там, че солта е в състояние да отърве къщата от зли духове, да привлече богатство и любов, да предпази от материални и емоционални щети. Освен това всеки може да си направи амулет от сол у дома. Нека поговорим за основните правила, които ще ви помогнат да свършите тази работа правилно.

Каква сол е необходима и какво трябва да се направи с нея, за привличане на пари у дома?

За създаване на талисмана е полезна абсолютно всяка сол, която имате у дома – едра, дребна, йодирана, морска. Тук няма нищо задължително.

Има обаче едно важно правило, което трябва да се спазва. Преди да започнете да го правите, солта трябва да лежи 3 дни на място, скрито от очите на непознати. Това е необходимо, за да може продуктът да бъде прочистен от негативност

Не забравяйте също, че със солта трябва да се работи внимателно

Измийте ръцете си със сапун, преди да я докоснете. Важно е да създадете талисман в добро настроение и затова е добре да сте заредени само с положителни емоции.

Вече казахме, че талисман от сол може да се направи за различни цели – за привличане на любов или просперитет, за защита от злото око и щети и т.н. Едно нещо обаче може да постигне само една цел. Тоест, ако решите да направите талисман за привличане на любов, тогава той няма да ви предпази от материални или емоционални щети.

Как да се прави талисмана?

Това трябва да стане на първия ден от новия лунен месец. За да направите това, трябва да вземете банкнота (естествено, по-добре е да не е банкнота от 5 лева). Изсипете шепа сол в нея, след което я увийте и залепете с тиксо. В резултат на това трябва да получите малък плик или нещо като пакетче. Трябва да я свиете така, че да не използвате тиксо, а само лепило.

Този амулет може да се прилага по различни начини

Например, поставете го на входа на къщата – на някакъв горен рафт, така че външни лица да не го виждат. Друг вариант е да поставите пликчето със сол в портфейла си и да го носите със себе си през цялото време.

Такъв домашен талисман ще ви спаси от крадци и измамници, неоправдани разходи и загуби

Също така ще може да привлече успех и богатство във вашия дом. Дори няма да забележите колко бързо ще се появят възможности за нов вид печалба на хоризонта и парите ще спрат да изтичат от къщата като вода.

Колко дълго ще продължи да действа такъв талисман?

Тук всичко е индивидуално. Няма ясни срокове. Обикновено самият собственик може да почувства, че талисманът е остарял и е спрял да работи. В този случай си струва да разтворите солта във вода и да излеете самата течност в земята. След това може да си направите нов.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts