декорация на коридор

24

сеп.

Идеи за декорация на коридор

Научете как да обзаведете транзитните зони в дома си

Винаги ли се оплаквате от разпределението на къщата си? Иска ви се да имате повече място и повече място за организиране на нещата на вашето семейство

Ами ако имаше начини тези зони да се трансформират във функционални и красиви пространства? Това може да се случи.

Това са някои съвети за декориране коридори във вашия дом. С тях можете да създадете по-топла атмосфера и да предложите чувство за принадлежност, за да ги направите функционални зони.

Декоративни елементи – добавянето на цветя, хубава ваза, няколко свещи, огледало или рамка може да бъде интересно. Тези различни елементи ще ви дадат лично пространство.

Погрижете се за осветлението – създаването на уютна атмосфера означава да обърнете внимание на осветлението. По-големите пространства като входове или зали се нуждаят от индиректно осветление. В коридорите трябва да поставите обща светлина, която не създава сенки и прави пространството да изглежда по-голямо.

Красотата на килимите – те превръщат всяко пространство в уютно пространство. Ако използвате правилните цветове и материали, те напълно ще преобразят вашата транзитна зона.

Мебели – това зависи от пространството, с което разполагате, но конзолна маса или фотьойл са идеални за създаване на стилна зона.

Други идеи

Ако обичате да четете и имате много книги, които не знаете къде да сложите, рафтът е идеалното решение. Достатъчно е пространство от само 30 сантиметра. Можете да го изградите от пода до тавана с регулируеми рафтове.

Можете също така да поставите различни декоративни елементи, за да изглежда по-добре и динамично. Важно е да го поддържате подреден, така че ако смятате, че не можете да го поддържате идеално организиран, можете да използвате плъзгащи се панели, за да го държите затворен.

Коридорите между спалните или площадките могат да се превърнат в кът за четене, зона за медитация или работно пространство, в зависимост от вашите нужди.

Ако имате деца, можете да направите кът за игра за тях и да съхранявате всичките им играчки на едно място. Тогава тяхната спалня ще бъде място само за почивка.

Източници:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts