22

фев.

Златна и сребърна вода по рецепти на Клеопатра

Споровете как е изглеждала в действителност властната египетска царица Клеопатра не стихват и до днес

Повечето екстрасенси, ясновидци, таролози и историци са единодушни в едно: тази жена е имала силна воля, удивително обаяние, мощна енергетика и чудесно здраве.

За поддържане силата на духа и красотата на тялото си тя прилагала биоенергетични методи, магически ритуали, заклинания, мантри, енергията на символи и т.н. Известно е, че Клеопатра редовно се къпела в лечебните извори на територията на днешна Турция и вземала млечни вани. Това съхранявало тялото й от стареене, придавало бодрост, защитавало от болести и негативното въздействие на вражеските магове.

Известно е, че водата може да натрупва информация и да я предава на организма на тънко ниво

В резултат на експерименти с вода е установена способността й да променя своята структура в зависимост от думите, мислите, звуците.

Нашият организъм се състои от 80 % вода. И от тънката й структура зависят чистотата на биополето, състоянието на чакрите, цветът на аурата и състоянието на организма. Клеопатра е била добре осведомена по въпросите за енергетичните възможности на „специалната“ вода и я използвала пълноценно.

В приказките често се споменава за жива и мъртва вода – това не е просто художествена измислица

Можете и самостоятелно, в домашни условия да приготвите по примера на Клеопатра „сребърна“ и „златна“ вода.

Сребърна вода

Налейте в глинен съд вода, получена от разтопен лед (може и от хладилника). Тя е неутрална, в нея е изтрита цялата информация. Пуснете във водата сребърен предмет – пръстен, лъжица или брошка, и оставете за една нощ до прозореца. Желателно е да го направите по пълнолуние, така че лунната светлина да огрява съда с вода. Още по-голям ефект се постига, ако се
случи нощна буря.

Златна вода

Налейте в глинен съд вода от разтопен лед, пуснете пръстен, верижка или друг предмет от злато (по-висока проба). Поставете съда до прозореца в слънчев ден, така че дневното светило го огрява. Съхранявайте и двата вида вода в затворени бутилки в хладилника.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Първо изпийте седем глътки от сребърната вода, а след няколко
минути – седем глътки от златната вода. Може да се обтриват лицето и тялото отначало със сребърна, а след това със златна вода.

Сребърната вода премахва негативната енергия, огнищата на напрежение в тялото, снема стреса, унищожава лошите бактерии, „запушва“ енергетичните пробойни. Златната ви изпълва с целителна сила, подмладява го, хармонизира, придава бодрост и обаяние.

След няколко месеца ефектът е поразителен: подобрява се здравето, изглаждат се бръчките, кожата придобива красив цвят, става кадифено мека, нормализира се теглото. Наблюдава се подобрение и в личния живот и хармонизиране на отношенията с другия пол. Защото от такива хора започва да се излъчва енергията на любовта и обаянието.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts