5

ян.

Гадание със зарче разкрива какво ви очаква

Искате ли да узнаете какво ви предстои?

Вземете зарчетo, съсредоточете се върху себе си и живота си, разтръскайте ги в дланите си и ги хвърлете…

АКО ИЗПОЛЗВАТЕ ЕДНО ЗАРЧЕ

1: Като правило това число се пада на хора, които вече са постигнали своето, но имат опасения относно бъдещето си. Няма от какво да се страхувате, говори това число. Ако се придържате към избрания курс, нищо не ви заплашва. Никакви промени (смяна на местожителство, месторабота, на партньора) не са ви необходими.

2: През тази година от вас се изискват инициатива и умение дипломатично да се намесвате в хода на дадено събитие. Научете се на изкуството на компромиса, отстъпете и също ще ви отстъпят.’ Посветете се на духовна работа, научна или творческа дейност. Натрупвайте знания, финансовият успех засега не ви е гарантиран.

3: Добро число за предприемачи. Ще завърши наскоро започнато начинание. Лошото е, че не умеете да си почивате, защото постоянният стрес може да предизвика нервни и дори физически нарушения. Можете да смените сферата на интереси или местожителството си само в случай че ви предлагат печеливш вариант.

4: Цифра, благоприятна за творците – художници, писатели, музиканти. Вашият талант най-накрая ще получи обществено признание. За служителите или бизнесмените е време за семейни промени: сватба (вашата или на ваш роднина), раждане на дете. Като цяло, животът ви е наситен със събития.

5: Склонни сте към авантюри или преживявате период, изпълнен с приключения. Но ви тормози страхът да не изгубите нещо важно (пари, любов, положение, работа). За да се избавите от този страх, трябва да съставите план и да се придържате към него, независимо от собствените си усещания и настроения. Това се отнася както за деловата, така и за личната сфера: преодолейте своята ревност и бъдете по-внимателни към партньора си. Пътуванията зад граница са рисковани, в близките няколко месеца е по-добре да не напускате дома си.

6: Състоянието на вашата личност не предизвиква опасения. Вие сте уверени в себе си и никакви дреболии не могат да ви извадят от релси. Но прекалената самоувереност може да доведе до загуба на контрол над ситуацията. Бъдете сдържани и концентрирани, не вземайте прибързани решения, а след като добре обмислите действията си. Годината ще е успешна, ако не изисквате и не очаквате прекалено много.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts