15

окт.

В топ 100 на най-богатите знаменитости има три жени от една фамилия

Това е рядкост, когато парите не са по наследство, а са си ги спечелили сами


Третата в класацията – Кайли Дженър, е полусестра на 30-ата – Ким Кардашян, и дъщеря на Крис Дженър, която заема 84-а позиция.

Заслугата за първоначалната известност е на майката. През 2007 г. тя измисли тв шоу, което показва всекидневието на семейство Кардашян.

От първия си брак Крис има три дъщери и един син, от втория – още две дъщери. Но всички те вече не са известни само с това, че са известни, а правят бизнес, основан на известността.

В момента най-малката дъщеря Кайли е на кориците на най-известните списания. Тя има милиони последователи в социалните мрежи – над 111 млн. в инстаграм, над 25 млн. в туитър и над 21 млн. във фейсбук, и много от тях купуват нейната марка козметика. Благодарение на това за последните 12 месеца е спечелила 166 млн., а общо състоянието се оценява на 900 млн. долара. Предричат й, че до година-две ще влезе в класацията на милиардерите. На корицата на GQ пък са Кайли и гаджето й – рапърът Травис Скот, от когото тя роди дъщеря през февруари.

Някои казват, че Кайли дължи много от милионите си на фалшив маркетинг -нейните устни не изглеждат пухкави заради червилото с марка „Кайли“, а заради вкараните в тях филъри. Но така или иначе „това, което направи сестра й Ким със задните си части, Кайли направи с големите устни“, както пише „Форбс“.

Ким е втората дъщеря от първия брак на Крис и най-известната. Тя всъщност отвори пътя на фамилията. Тв шоуто „Следвай Кардашян“ започна няколко месеца след като в интернет бе качен клип как Ким прави секс с тогавашното си гадже – относително известен певец. Тя сега е омъжена за рапъра Кание Уест и продължава умело да осребрява хорското любопитство. За година е спечелила 67 млн. долара.

Майката Крис е железният мениджър на семейството и води шоуто. За 12 месеца е изкарала 37,5 млн. долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts