25

сеп.

Богат дом: тези аромати привличат пари

Щастливи сте, когато ви заобикалят приятни аромати! Дифузорите, благовонните свещи и и други, подобни на тях, са неизменна част от модерния интериор

Някои аромати могат не само да оформят атмосферата на дома, но и да му повлияят на по-фино ниво. Има и такива, които буквално привличат просперитет. Благодарение на тях ще усетите миризмата на пари!

Паричните аромати могат да се използват като чисти етерични масла или като компоненти в сложни смеси. Често, за да привлечете богатство, експертите по паричната енергия съветват да държите със себе си неизползваема банкнота, напоена с миризма, която привлича богатство. Но, разбира се, това не е единственият начин. Аромати, които привличат пари, могат да се използват като част от интериора, да се добавят към домакински препарати (за почистване на под, балсам за пране) и, разбира се, да се използват като парфюм. Ето кои са най-ефективните аромати.

Пачули

Този тропически храст с ярък, характерен шоколадово-земен аромат се смята за най-примамливият за пари – те просто не могат да устоят на аромата на пачули и буквално се изсипват в джоба ви!

Аромати с канела

Топлият аромат на канела е истински магнит за парите. Обогатяващите свойства на тази подправка са използвани още в Древен Египет; Също така в Аюрведа канелата се смята за мощен инструмент за регулиране на финансовите потоци. И изглежда, че абсолютно всички харесват тази уютна миризма!

Лимон и други цитрусови плодове

Цитрусовите аромати ви помагат да постигнете финансови споразумения според собствените ви условия, поради което работят особено добре при преговори. Грейпфрутът и бергамотът имат тази способност, а ароматът на лимон, освен всичко друго, работи и като средство за приемане на промяната.

Мента

Ароматът на мента е страхотен! Тази освежаваща миризма не само привлича пари, но и дава усещане за лекота на живота. Решенията идват по-лесно, възможностите буквално се бутат в ръцете ви, за да ги грабнете на момента. Затова не се помайвайте и побързайте да се възползвате от тях!

Розмарин

Ароматът на розмарин помага да се развие способността за приемане на подаръци, в случай, че имате затруднения с това поради някаква причина. Когато внезапно се прокрадват коварни мисли, че няма да видите богатство и просперитет, защото не ги заслужавате, спешно сложете няколко стръкчета розмарин в чекмеджето за бельо!

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts