Разпадна се най-сексапилното трио на родния театър

Фенките вече няма къде да гледат трима актьори, смятани за родни секс символи, заедно на сцената

Захари Бахаров, Юлиан Вергов и Владо Карамазов спряха „Арт“ и „Дакота“ в Сатиричния театър. В „Спанак с картофи“ Бахаров е заменен от Герасим Георгиев-Геро


Новото трио ще има две представления – следобедно и вечерно, на 19 май.

Доскорошните трима партньори са направили промени и във фирмата си „Трите мечки“. От Търговския регистър се разбира, че Бахаров и Вергов са прехвърлили дяловете си на Карамазов. Възможно е той да продължи да развива продуцентската компания, която вече ще се нарича „Диферент дайрекшън“ („Различна посока“).

Владо изглежда най-любопитният и най-смелият от тримата – не се страхува от нови начинания, в които стъпва на крачка извън професията си. Напоследък той се е запалил по фотографията и записва песни. От няколко дни пък във социалната мрежа вайбър е публикувал стикери – картинки с послания, в които е в емблематичните си театрални роли.

Там се подвизава, и Владроб Кънекто – рисуван мъж, който прилича на Владо Карамазов и отговаря автоматично на въпроси. В чатбота Владроб създава усещането, че потребителят говори с истински човек. А и на вид хваща окото, даже направо си е секс символ, защото е нарисуван от аниматора Владимир Тодоров, който работи в Холивуд.

Карамазов се кълне, че въпреки края на общия бизнес, когато намерят време, с Вергов и Бахаров отново ще играят заедно. А приятелските им отношения ни най-малко не са развалени, пише „Всичко за семейството“. Събират се винаги когато се отвори пролука в програмите им, натоварените с безброй актьорски и семейни ангажименти.

Вергов и Карамазов играят в Народния театър в „Богът на касапницата“ и в „Неудачници“.

What do you think?

257 points
Upvote Downvote

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всевиждащото око – материализация на мисли

10 вечни правила за стилно и класно мъжко облекло