Настройте се за пророчески сънища ето така!

Насън ние пътешестваме в друга реалност

Чрез съня получаваме възможност да надникнем в миналото и бъдещето, да узнаем това, което е скрито от нас в часовете на бодърстване


Но за да стане наистина сънят източник на знания, а не просто отражение на преживяванията през деня, трябва да създадете около него особена, магическа аура.

Водата е символ на дълбините на подсъзнанието, защото тя никога не заспива и винаги е в движение. Ако вземайки топъл душ преди сън, запомните усещането на струящата се по тялото ви вода и си легнете с него, това ще стимулира пророческите сънища.

Вместо обичайната възглавница с пух изберете такава, напълнена с билки.Те ще ви избавят от умората и главоболието и ще разкрият способността ви към ясновидство.

Снабдете се с ръчно изработено одеяло. Не е трудно и да си го направите сами от малки парчета плат, както са го правели нашите прабаби. Добре е линиите на съединяването да се пресичат -това ще донесе щастие. А най-щастливо разположение е на изгряващо слънце. Одеялото от парчета символизира живота – колкото по-приятно е за очите, толкова по-добре ще повлияе на живота ви и толкова по-светли ще бъдат сънищата ви.

Създавайки магическа аура за съня, не трябва да забравяте, че той се нуждае от магическа защита

На никого не е приятно да се събуди облян в студена пот с викове за помощ или да бъде подложен в съня си на атаката на зли нощни сили. За да го избегнете, трябва да поставите в спалнята защитни предмети.

Можете да сложите под леглото си нож – той плаши злите духове.

До възглавницата е добре да окачите огледало – отблъсква отрицателната енергия.

Метла под леглото помага за създаването на защитно поле около спящия.

Листа от евкалипт под възглавницата прогонват злите духове, а освен това ще ви излекуват от хрема и кашлица.

Добрият сън ще помогне и да се справите с болестта. А за да е особено ефективно лекарството, предлагаме ви да „добавите” в съня следните съставки:

– тапа от вино под матрака лекува от болки в гърба;

– за страдащите от различни колики и неразположения – магнит в постелята, особено във формата на подкова;

– ако не можете да заспите, опитайте старинния метод – обърнете чехлите си, които стоят до леглото, с подметката нагоре-това действие символизира прехода в различно състояние.

Ако ви измъчват кошмари, поставете до леглото си сито. Отверстията в него ще разпиляват излишната енергия, която ви въздейства отрицателно и предизвиква лошите сънища.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Кой камък на каква годишнина от сватбата отговаря?

Науката за цветовете дава изненадващо обяснение за света, който ни заобикаля