2 типа мъже, които са трудни или невъзможни за сваляне

По-добре сама, отколкото зле придружена!

Има такива мъже, които ще ви е трудно, или направо невъзможно да свалите. Ето как да ги разпознаете


Условно са наречени Тип „Нептун“ и Тип „Уран“.

ТИП „НЕПТУН“

Това е най-неуловимият и необясним тип мъж. Ако на пръв поглед изобщо не можете да си съставите представа за човека, той изглежда ту решителен, ту апатичен, ту истерично се смее-значи сте попаднали на „нептунианец”. Да го поведете след себе си, е като детска игра. Той е готов да се поддаде на всякакви обстоятелства – в това число и на женския интерес. Но отношенията ви изцяло ще се развиват по ваша инициатива. Самият той ще се изплъзва от обяснения и разкази за личния си живот, а от време на време ще изпада в дълбока меланхолия.

Дори ако „нептунианецът” е ерген, практически е невъзможно да се обвържете с него с връзките на Хименей. Впрочем и самата вие ще изгубите интерес към този тип, когато разберете, че той се намира във вечно търсене на себе си, а „ниските” материи – като стабилност и материално благополучие, не го вълнуват.

ТИП „УРАН”

Той винаги е весел и необичаен – своеобразна смес от хипи, свободен художник, непризнат гений и революционер. Обикновено обръща малко внимание на жените, потопен в своите идеи дори по време на ваканцията. Но има и плюсове – най-вероятно „уранецът” е ерген, а неговата общителност ще позволи да узнаете за него повече и по-лесно да завържете познанство. Най-добре е да го направите чрез приятели -той винаги прекарва отпуската си в голяма компания.

Романът ще започне веднага след запознанството (вашият избраник е без комплекси), но ще бъде скоротечен. Тази връзка дори няма да ви омръзне до заминаването, освен ако не му направите изключително впечатление. Например с решителността си – да се изкъпете в ледена вода, да скочите с парашут или първа а се изкачите на върха на местната планина. В този случай имате всички шансове да останете негова фаворитка още пет-шест дни.

What do you think?

257 points
Upvote Downvote

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Как да се харесате на приятелите на вашия пораснал син или дъщеря?

Редно е май…