22

юли

Три ритуала ще сбъднат и най-смелите ви желания

Това е действен ритуал за изпълнение на желания. Правете го само когато желанието ви се струва трудноизпълнимо


Вземете шнур с червен цвят. На шнура завържете девет възела, като се движите от краищата към центъра. При завързването на всяко възелче изговаряйте на глас заклинанието за постигане на съответното желание, като се съсредоточите върху своята мечта, гледате внимателно всеки възел и си представяте, че желанието ви се реализира.

Шнура трябва да носите със себе си, докато не се сбъдне мечтата ви.

Щом това се случи, го изгорете на улицата или в дома си на отворен прозорец.

РИТУАЛ С ВОДА

Друг ритуал за изпълнение на желанията можете да проведете с помощта на вода. В прозрачен съд налейте вода и се съсредоточете върху това, което желаете, като произнасяте думите на съответното заклинание (свободен текст). След това формулирайте ясно своето желание. Процедурата се провежда три пъти. След това изпийте водата на бавни глътки.

РИТУАЛ СИМОРОН

И накрая,ритуал за изпълнение на желание по системата Симорон. За провеждането му вземете шнур. Не е задължително да е нов, но в никакъв случай да не е черен. Хванете шнура в ръце и произнесете над него своето, желание. То трябва да е формулирано така, че да е максимално ясно, без излишни думи. Завършете със заклинание (свободен текст). Завържете шнура в дома си към някой предмет от интериора. Ако човек действително е заинтересован от изпълнението на желанието, то обезателно ще се сбъдне. А ритуалът само ще помогне за реализирането му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts