2

апр.

Презерватив – обичайно средство за необичайни, но полезни употреби

Според легендата владетеля е застигнат от проклятие, поради което сперматозоидите му съдържат змии и скорпиони. За да бъде спасен от злата съдба, бил създаден презерватива


Оттогава презервативът предпазва от заболявания на репродуктивната система, значително намалява вероятността от предаване на ХИВ, предотвратява и нежелана бременност.

Вие дори не осъзнавате, че можете да използвате презервативите извън спалнята! Ето 9 брилянтни решения за ежедневните проблеми с този продукт от латекс. Единственото условие – за такива експерименти е желателно да се вземат презервативи без смазване, иначе нищо разумно няма да излезе от необичайната употреба на презерватива.

НЕОБИЧАЙНИ ПРИЛОЖЕНИЯ НА ПРЕЗЕРВАТИВА

1. Непромокаем калъф за телефона</strong
Просто сложете своя смартфон или камера вътре в презерватива и здраво го завържете. Страхотно решение за плажа!

2. Студен компрес
Претърпявате травма и трябва да приложите нещо студено? Напълнете презерватива със студена вода, вържете го и го поставете във фризера. Той ще бъде там, на една ръка разстояние, когато имате нужда от студен компрес.

3. Почистване на обувки
Нямате гъбичка за почистване на обувки под ръка? Няма значение! Можете да полирате кожените обувки по такъв необичаен начин, като ползвате презерватив.

4. Непромокаема превръзка
Ако не трябва да мокрите раната под вода, можете да направите това: покрийте я с помощта на лентата и сложете презерватив отгоре, отрязан от едната страна.

5. Прашка
Този еластичен продукт може да се използва, за си направите прашка.

6. Водоустойчиви чорапи
За да предотвратите намокрянето на краката при дъждовно време, поставете презерватив върху тях.

7. Асистент в отварянето на буркани
Колко нерви се късат, понякога, докато се отворят бурканите! Ето едно просто решение: ако капакът здраво е заседнал и не се поддава по никакъв начин, издърпайте презерватив върху него и го превъртете. Готово!

8. Антистрес играчка
Антистрес играчките са много популярни, но понякога струват много пари! Знаем как да направим това евтино и бързо! Вземете презерватива, напълнете го с брашно и го затегнете здраво. С маркер нарисувайте весело лице. Можете да мачкате веселата играчка колкото искате!

9. Плувка за риболов
Презервативите помагат на рибарите, когато забравят или загубят своята плувка. Необходимо е само да надуете продукта наполовина и да го свържете с пръчката. И като доказателство на това ще ви кажем, че една доста едра сьомга е уловена с цветен презерватив, в който е скрита тройна кука.

Във видеото може да видите как наистина работят тези трикове.

Може би тези идеи изглеждат смешни, но в непредвидени ситуации те ще ви помогнат. Презервативите могат да бъдат изключително полезно средство в ежедневието! Експериментирайте и кажете на приятелите си за опита.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts