25

май

Последната цифра в годината ви на раждане най-добре разказва за характера ви

Знаем, че годината на раждане играе важна роля в живота ни. Оказва се обаче, че много важна е последната цифра. Благодарение на нея може да се научи към коя природна стихия се отнасяте. А от това зависят чертите на характера ви и много други.

Характер според годината на раждането

Worn metal plate with reflected light

1. 0 и 1 – Метал
Хората от тази стихия обладават силен характер и твърда воля. Те са независими, принципни и сдържани. При тях винаги има набелязана цел, от която никога не отстъпват. По пътя към своята цел, те не се спират пред нищо. Те винаги се стремят към властта, разкоша и парите, което може да завърши зле. Но като цяло животът на тези хора е наситен и хармоничен.


2 2 и 3 – Вода
Тези хора се отличават с доброта и мек характер. Те са мили, обаятелни и умеят да състрадават на другите. Те проявяват грижа и са склонни да опекунстват, получават се много добри родители. А също така и творчески личности. Те имат талант, успешни са в изкуството.
Тези хора са талантливи във всичко. Те добре намират общ език с всеки човек, при тях се получава всичко, с което се заемат, те са отлични приятели и колеги.


3. 4 и 5 – Дърво
Хората, принадлежащи към тази стихия, са уверени в себе си. Техният живот е разписан по минути, те винаги с нещо са заети. Те искат да видят всичко, което е възможно, да отидат във всеки край на света. Тяхната любознателност няма граници. Това са истински ерудити. А също така са много грижовни и самоотвержени хора.

Никога не можеш да обвиниш човек от стихията на дървото в егоизъм. За приятели и близки те са готови на всичко и винаги ще се притекат на помощ в нужния момент. Мечтата винаги ги тегли напред, към нови върхове, но те никога няма да жертват потребностите на своите близки заради мечтите си. Заради това после може да страдат.


4. 6 и 7 – Огън
Огнени хора, какво друго да се каже. На тяхната енергия може да завиди всеки, тя е просто неизчерпаема. Още тези хора са горещи и непостоянни. Спонтанните решения и необмислени действия – това е най-големият им проблем. Често могат да станат жертва на своята избухливост.

Но те са родени лидери, зад тях върви тълпата. Именно такива хора покоряват върхове, вдигат революции. Не е възможно да не ги обичаш.


5 8 и 9 – Земя
Най-амбициозните и надеждни хора. Всяко тяхно решение е щателно взето и обмислено, те никога не действат спонтанно. Заради това могат да се лишат от много радости, затова рядко попадат в неприятности. Във всичко те са педантични: всичко при тях трябва да бъде по план, по график. Тях ги плаши неизвестността.

Нашият характер е предопределен от множество фактори в зависимост от това, кога сме се родили, какъв е зодиакалният ни знак и каква стихия ни покровителства. От това зависи много, включително и нашата съдба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts