30

юни

Откриха Формулата на катастрофите

Това е предсказано математически – чрез т.нар. „формула на катастрофите” на Александър която неведнъж доказва своята ефективност


Авторът й съставя график на катаклизмите през първото полугодие на 2018 г. Според неговите изчисления, направени в края на 2017 април е месецът на авиокатастрофите.

На 10 април се разбива самолет в Алжир, на 11 април в пада вертолет „Ми шестимата членове на екипажа загиват. На 12 април учебно-боен самолет „Як-130” пада край летището в
Глебск. За щастие, този път пилотът успешно катапултира и никой не е пострадал.

Особено критични на графиката са 10-11 април, а на 12-о число „кривата на риска”пада. Как ученият успява да разбере за това предварително?

„Всички аварии и катастрофи в света се случват по абсолютно еднакъв алгоритъм, феноменът се нарича „геофизически резонанс”. Представлява изхвърляне в природа на неуправляема и разрушителна енергия. Тоест все едно сработва предпазният клапан на тенджера под налягане”, обяснява аналитикът.

Според Захаров точността на прогнозата по формулата е 95%. С помощта на математически модел може да се предвиди абсолютно всичко: от техногенни аварии до стихийни бедствия. Авторът постоянно тества формулата си. Откритието позволява да се „проверяват” всички страни и континенти, отделни сгради и дори… личният живот.

Според Александър Захаров средата на юни е време на изпитания за целия свят. В Азия с нова сила се разгаря конфликтът между Китай и Япония. Продължава войната в Близкия изток, ще има и други катаклизми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts