4

фев.

Магическо бижу за всеки ден

И толкова по-трудно става, когато замислените мероприятия в последния момент се провалят и сметките се объркват. Защо?


Трябва да знаете кога и какво да си набелязвате и разбира се, да не забравяте за талисманите. Още повече че всеки ден си има свой помощник…

ПОНЕДЕЛНИК

Ще кажете – труден ден. Съвсем не. Понеделникът се управлява от Луната – покровителката на домашното огнище и вътрешния свят на човека, затова той просто не може да бъде тягостен. Това е обикновен ден с обикновени грижи, с познати до болка „спирки”: дом – работа – дом. Не бива да набелязвате за понеделник нещо важно, защото едва ли плановете ви ще се увенчаят с успех. Но ако няма друг начин, запомнете, че за всички сериозни срещи и преговори в деня на Луната трябва да се обличате в бяло! Плюс това за жените в понеделник е благоприятно носенето на перла, обкована в сребро. А мъжете просто трябва да разполагат със сребърна игла за вратовръзка, щипка за банкноти или дори табакера! Само в.този случай имате шансове да преживеете понеделника с изгода за вас.

ВТОРНИК

Намира се под покровителството на Марс -бога на войната. Излиза, че вторник е денят, когато можете и трябва да се борите за своето място под слънцето! Военният поход ще се окаже много по-успешен, ако във вторник носите дрехи с червен цвят. А лавровия венец на победител ще ви осигури червен корал. Така че кораловият пръстен, обкован в червеникаво злато, във вторник е уместен не само за дамите, но и за кавалерите. Воините, които не признават подобни „дрънкулки”, могат да се задоволят с носенето на корал в джоба: дори от „укритието” талисманът ще ви помогне.

СРЯДА

Средата на работната седмица е покровителствана от Меркурий – бога на общуването и търговията. А значи това е най-добрият ден за посещения, делови срещи и шопинг. Помнете: покупките, направени в сряда, ще се окажат особено успешни, ако тръгнете „на лов” в зелено. А залог за благоприятен и ползотворен ден ще стане пръстен или медальон с изумруд (хризолит). Зеленият камък ще ви превърне в ненадминат оратор и ще успеете да склоните на своя страна дори най-несговорчивия опонент.

ЧЕТВЪРТЪК

Този ден се контролира от Юпитер -планетата на голямото щастие. И затова
именно четвъртъкът е най-подходящото време за посещения по инстанции или просто при началството с молба за повишаване на заплатата. В този ден е добре да започнете Дългосрочни проекти, да се заемете с въпроси, по които преди не сте се осмелявали, да заведете съдебни дела и тъжби. Успехът ще се окаже на ваша страна, ако първо, бъдете в жълто. Така че си сложете поне жълт шал на врата. И второ – обезателно носете пръстен (обеци, медальон) с жълт сапфир или топаз. Жълтият камък ще ви осигури усмивките и на фортуна, и на Темида.

ПЕТЪК

Денят е буквално създаден за романтични приключения, защото е под управлението на Венера – богинята на любовта и красотата. В този ден е добре да ходите на срещи, да изразявате нежните си чувства или просто да се запознаете – не ви заплашва отказ. Но при условие че сте облечени в дрехи в пастелни тонове, за предпочитане розови или небесносини, и носите пръстен с диамант. Камъкът на петъка ще повиши вашата сексуална привлекателност и в очите на противоположния пол ще сте просто неотразими.

СЪБОТА

Намира се под юрисдикцията на Сатурн -владетеля на съдбата, на изпитанията и ограниченията. Но не бързайте да се страхувате! Тази „страшна” новина говори само за това, че съботата е най-добре да се посвети на дела, изискващи съсредоточеност и търпение. Тоест в този ден организирайте генерално почистване или покупка на продукти за седмица напред. Освен това именно в деня на Сатурн е добре да започнете диета и да се борите с вредните си навици и недостатъци. Имайте предвид, че вашите старания по-скоро ще се увенчаят с успех, ако се запасите с талисмана на съботата – сапфир или всякакъв друг минерал с небесносин цвят. В идеалния случай това ще е медальон, но и пръстен и обеци също са подходящи. Дори необработеният камък, скрит дълбоко в джоба, ще ви помогне да постигнете поставената цел, като ви предпази от съблазни.

НЕДЕЛЯ

Денят принадлежи на Слънцето, което щедро дарява простосмъртните с топлина, енергия и творческо вдъхновение, Не се учудвайте, ако именно в неделя ви налегне желание за бурна дейност. А за да не пропадне напразно пристъпът на активност, застраховайте се с помощта на талисманите на неделята – рубин или гранат. Най-добре е тези камъни да се носят обковани в злато на безименния пръст на дясната ръка и тогава всеки неделен ден ще е щастлив за Вас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts