18

фев.

Легенди за произхода на човечеството

Така и извънземните, които попадат на Земята, стават обикновени земляни


Известно е, че начинът на живот на хората, техният произход, традиции и обичаи намират отражение в множество легенди. Не са много народите обаче, чиито предания разказват, че те са долетели Земята от съседни звезди.

Един от тези народи са догоните, живеещи в Африка, както и индианското племе оседж в САЩ. Догоните настояват, че предците им са дошли от звездата Сириус. В кръвта на хората от племето оседж пък са открити фактори, които липсват у останалите земни народи. Подобни легенди за космическия произход на хората не може да се приемат единствено като безумни фантазии на диваци.

Разкази за Космоса имат и народи, които наистина са имали връзка с космическото пространство, която впоследствие е изгубена. Затова произходът на подобни легенди и митове за Космоса се обяснява с това, че някога са съществували постоянни рейсове между Земята и други планети.

На Земята са живеели гости от Космоса

Те са се опитвали да възприемат опита на земляните, и в същото време са се опитвали да споделят своя опит, да получат знания, които да са им полезни в бъдеще. Край на това общуване слага ядрена война, по време на която мнозина гости от Космоса не успяват да се върнат обратно и остават на нашата планета. Същото се случва с хората, които са на гости у космическите жители – те също остават там завинаги.

Южноамериканското индианско племе араукани възприема звездите като хора, оказали се на небето. Тази легенда е запазена до наши дни, като претърпява малки изменения. В текстове на „Авеста“ също могат да се открият места, в които се разказва, че цялото човечество е пристигнало на Земята от други звезди.

Според австралийските текстове хората от бялата раса са дошли от съзвездието Голяма мечка

Хората от жълтата раса са пристигнали от Лебед и Лира; от червената раса – от звездата Касиопея, а от черната – от съзвездието Орион.

Но подобни записи предизвикват големи съмнения и нямат рационално зърно, тъй като ‘ изброените раси съществуват и на Земята. Такива твърдения говорят и за нищожната роля на самото човечество.

Това, което не може да се отрече, е фактът, че долетелите от други звезди могат да създават съпружески съюзи с хората и, да имат деца. Според природните закони колкото по-съвършен е видът, толкова повече раси от този вид могат да се смесват помежду си. От друга страна, току-що появилата се раса се превръща в отделен вид поради мутации, които настъпват сред видовете организми, отнасящи се към нисшите класи.

Така появилата се допълнителна точка на калинката не се отличава от останалите, но този вид вече не може да се кръстосва с майчиния вид. Ако обаче се роди човек с повече пръсти на горните и на долните крайници, това не пречи на новата и на основната раса да се смесват. Човекът притежава уникална способност да се смесва с различни космически видове, притежаващи разум, тъй като именно той е наследник на асурите, смятани за „повелители на Вселената“.

В легендите може да се открие подробно описание на шест вида живи същества, предназначени да оказват помощ на цялото човечество в тежки периоди

Писмени извори, рисунки, запазени до наши дни, разказват, че на Земята обитават хора-змии, хора-птици, хора с глави на кучета и котки, както и приличащи на маймуни. Тези същества помагат на човека да се възроди след ядрената катастрофа. Предполага се, че към това време се отнася появата на култа към котките, тъй като практически по цялата планета могат да се срещнат фигурки, напомнящи хора-котки. Може би именно тези същества са били най-приближени до хората, останали са да живеят с тях, а в бъдеще са се смесили.

Изследвания в областта на серологията доказват, че космическите жители са имали IV кръвна група. Благодарение на процеса конвергенция земляните могат да се кръстосват с пришълци от Космоса. Ако разумен вид, отнасящ се към млекопитаещите, попадне на Земята, той обезателно ще конвергира, при това по посока на вида, който има разум – като човека.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts