27

май

Кои са зодиите с най-силна интуиция?

Водната троица зодии, равно отдалечени една от друга в зодиакалния кръг, нямат нужда винаги да се осланят на логиката

Усъвършенствайки интуицията си, представителите на Рибите, Рака и Скорпиона предугаждат събитията и успяват да избегнат ударите на съдбата.

Рибите са знак на деликатната душевна организация, отличаващ се с мощна мистична интуиция. Те често действат така, сякаш самата съдба ги насочва в нужното русло. За сметка на тази особеност мъжете Риби лесно създават полезни запознанства и се отличават с удивително разбиране на живота. Макар че невинаги знаят какво да правят с тези си знания.

Нивото на интуицията на жените Риби превъзхожда мъжката толкова, че околните понякога започват да ги подозират в дарба за ясновидство.

Скорпионът също има добре развита интуиция. Но за разлика от Рибите неговото „шесто чувство“ има строго практически оттенък. Често можете да чуете от Скорпиона: „Просто го зная и това е!”. Всичко, което се случва в главата на представителите на този знак, те обръщат в своя полза.

Жената Скорпион още след първата среща може да каже има ли бъдеще с дадения ухажор.Тя може да предугади чуждите думи и постъпки.

Мъжът Скорпион също едва ли ще сгреши при прогнозиране на събитията. Често се случва той да казва нещо на шега и скоро думите му се сбъдват. Така че си струва да се вслушвате в това, което казват вашите приятели Скорпиони.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts