26

апр.

Как да бъдеш неустоим за 5 минути?

Честно казано, не е съвсем сигурно, че ще стане точно за 5

Може и да отнеме малко повече време, но тактиката е ефективна.

Ако си момче, тя е твоя, като й покажеш комбинация от целеустременост, увереност, самоконтрол и харизма. Ако си момиче, трябва да си секси, разбираща, леко загадъчна и оригинална.

И какво по-точно се крие зад тези думи?

Мъжете са целеустремени, когато знаят какво искат. По принцип от живота, а в случая – да спечелят момичето. Колебливостта не прави привлекателен никого, още по-малко силния пол. Бъди решителен във всичко, като започнеш от това да се запознаеш с нея и да я поканиш насреща, минеш пред избора какъв филм да гледате (но след като я питаш, а тя каже, че не знае) и стигнеш до елегантна демонстрация пред компанията, че тя е твоето момиче.

През цялото време е задължително да показваш увереност – стоиш изправен, не мрънкаш, изказваш собствено мнение, не се водиш по чужд акъл, нищо че е на най-добрия ти приятел. Включваш и интелект, което значи не енциклопедични познания в някаква област (не ги крий, ако ги имаш), а способност да правиш добра преценка, да проявяваш разбиране за ситуациите и хората. Жените обичат да бъдат разбирани, това ги привлича . Но не харесват истерични мъже, така че не губи самоконтрол, дори нещата да вървят кофти.

Всичко това заедно те прави харизматичен. Самочувствието, способността да владееш нещата и да показваш емпатия са много по-неустоими от правилния нос и яките мускули.

Щом си момиче, да знаеш, че секси не е онова клише, което може да бъде илюстрирано със снимка на чалга дива или плеймейтка. Вярно, присъщите атрибути не са без значение при първи поглед. Но, момичета, я си спомнете холивудските красавци със стряскащо обикновени съпруги (обикновени, меко казано, справка – Робърт де Ниро, Пиърс Броснън, даже Амал на Джордж Клуни не е ослепителна хубавица). Отдавна доказано е, че физическата привлекателност е по-важна за краткосрочните и по-концентрираните върху секса връзки. Тя губи своето значение със задълбочаването на близостта и споделянето. Ерго, на втори поглед секси е да водите непринуден разговор, да се интересувате от него, да питате, да слушате и в очите ви да има възхищение. Това, последното, мъжете го ценят високо.

Колкото и да се перчат, те също обичат да бъдат разбирани и не е пожънала успех никоя, която забравя този важен факт. Истинската връзка започва, когато мъжът може да покаже и слабост пред гаджето си.

Да си малко загадъчна значи да водиш непринуден разговор, но да не заливаш обекта на желанията си с бърборене за себе си. Мъжете са ловци и изследователи, остави му нещо за теб да разкрива.

За оригиналността разбираш – трябва ти малък детайл във външния вид и в поведението, който е толкова привлекателен, че той ще те забележи и няма да те забрави.

И ако си момиче, и ако си момче, за неустоимост ти е нужно чувство за хумор. Никой не е съвършен, така че то ти трябва, за да се чувства той винаги на пиедестал в твоите очи или тя – винаги желана. А понеже и ти не си съвършен/а, имай и здравословна доза самоирония. Това в кръга на шегата, а сериозно – доброто чувство за хумор е една от най-забележимите личностни черти, качество на интересния човек и ключ към успеха във всеки разговор.

Между другото, докато осъществяваш тактиката по свалянето, обърни внимание къде си. На жените им харесва да са лице в лице с гаджето. Мъжете усещат емоционална близост, когато са редом с него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts