11

юли

Какво е щастието за различните зодии: от Овен до Риби

Овен. За вас щастието избухва като пожар и изгаря до въглени, след което започва ново търсене. Но щастието е много – толкова, колкото са победите.

Телец. Щастието ви трябва да е старателно събрано, надеждао опаковано и задължително да има изражение във всеобщия еквивалент (финикийски знаци). Телецът разбира, че щастието е ценност, и знае цената му.

Близнаци. Танцувате и пеете от щастие, но трудно успявате да задържите това цветно, вятърничаво, пролетно усещане. Щастието за вас е на периоди, както слънцето наднича иззад облаците.

Рак. Щастливи сте от докосването на близките, от любящите погледа, от смеха на децата. Безкористни и чувствителни, Раците – децата на Луната, често намират щастието във фантазиите си и в свои особени измерения.

Лъв. В търсенето на щастието се опирате на другите и рядко сте щастливи в са мота. Защото царят трябва да царства – в семейството, в колектива. Щастието идва в признаването на същността му и на неговата „царствена длъжност“ по рождение.

Дева. Трудно се отдават на усещането за щастие. На тези хора често им се налага да си правят списък в кое отношение са щастливи. За тях щастието е трудно описуемо и включва сложна система от коорданати и параметри.

Везни. Можете да бъдете щастливи просто така: в неремонтираната си тясна квартира, с чаша хубаво бяло вино и приятна музика. Често откривате щастието в хармонията със сродна душа.

Скорпион. Щастливи сте, когато няма в какво да бъдете упрекнати. Вие сте стражи на покоя на цялото семейство и за пълното щастие имате нужда не само с вас всичко да е наред, но и да сте сигурни в благополучието на всички, които сте „опитомили“.

Стрелец. Щастливи сте на път, в движение, в контакт с подвижните стихии: море, автомобили, вятър. В семейството Стрелецът е абсолютно щастлив, когато се усеща силен, но и… свободен.

Козирог. Щастливи сте, когато сте уверени в себе си. А когато е така, работите и печелите! Усещането за собствената сила, за успешността ви дава щастие и в личния живот, в осъзнаването на собственото ви място.

Водолей. Щастливи сте, когато не сте като всички останали. Свободата „от всичко“ дава на хората от този зодиакален знак чувство на огромно щастие. Достатъчно им е да осъзнават, че са особени и вървят по свой собствен и неутъпкан път.

Риби. Щастливи сте по особен начин, често неразбираем за останалите знаци в Зодиака. За вас са важни самоизразяването и социалният успех като форма на реализация. При това много цените здравето – своето и на близките си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts