22

апр.

Известният ирански екстрасенс Мохсен Норузи: Нищо добро не ни чака!

Мохсен Норузи е екстрасенс от Иран, който има потресаваща дарба. Светът узна за него благодарение на популярната телевизионна програма „Битка на екстрасенси“, която той спечели. Предсказанията на Мохсен често се сбъдват, затова и днес много хора му вярват. За съжаление предсказанията на иранския ясновидец за близкото бъдеще никак не са добри.

Руският сайт „Так Просто!“ реши да разбере дали наистина ни чакат много беди през 2018 г.

предсказание будущего
Екстрасенсът Мохсен Норузи

Много предсказания на Мохсен Норузи съвпадат с прогнозите на други знаменити предсказатели, които са живели в различно време. Известният ирански ясновидец бе един от тези, които потвърдиха прогнозата на астролога от XVI век Василий Немчин, че с идването на власт на „черен човек“, 44-тия лидер на далечна страна, ще избухне световна криза.

предсказание будущего
Мнозина видяха плашещ знак в това и сериозно започнаха да се вслушват в думите на Норузи. Нали 44-тият президент в Белия Дом бе Барак Обама. И именно в този период започна кризата. Иранският ясновидец е уверен, че сложната икономическа и политическа обстановка ще продължи до 2020 г., а основен резултат от нея ще е радикалната променя на държавните устройства.

предсказание будущего
През 2014 Мохсен Норузи предсказа началото на терористичните актове и военните действия по целия свят. Така за съжаление и стана. Също така той предсказва много природни катаклизми в различни точки на света. Ясновидецът е уверен, че Третата световна война вече е започнала и никаква сила не може да я спре. Освен това в най-близко време ще се увеличи количеството катастрофи, въпреки че животът на Земята ще съществува още дълго.

предсказание будущего
Ако видите в колко страни в момента се водят военни действия, то в тази информация може да се вярва. Много военни експерти разчитат картината в света в момента не като начало на Трета световна война, която преди всичко ще бъде ядрена, а като битка за влияние и за ресурси, най вече петрол.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts