21

фев.

Вълшебната формула от Луиз Хей за привличане на пари, не сте и предполагали, че е толкова просто!

Луиз Хей е известна американска писателка, автор на мотивационни книги, а също така и привърженичка на особена философия, всеки човек може да излекува сам себе си. И тук не става въпрос само за здравето. В книгите си писателката обяснява как нашите представи нерядко са причина за физически и емоционални проблеми.

Как да привлечем, например, богатство и изобилие?

За да избегнем проблемите с парите писателката призовава да разширим собствените си граници на мислене. „Ние винаги гледаме на парите много ограничено. Винаи знаем колко можем да си позволим. Например: „Искам да отида в Париж, но нямам пари и колкото и да искам, не мога.“

По този начин парите са препятствието към желанието да прекарате една невероятна екскурзия. Но ако събудите енергиите и си представите как вече сте в Париж и си прекарвате там страхотно, енергията на Вселената ще ви помогне и вие ще се окажете точно там, където сте искали.

как привлечь богатство и изобилие

В книгите си Луиз Хей нарича това „афирмация“. Какво е това „афирмация“ и как този метод може да ви помогне да имате пари?

Афирмациите – това са кратки формули на самовнушение, които помагат на подсъзнанието ни да се настрои на правилната вълна. Важно е да се помни основното правило на Луиз Хей: „Ако правите афирмациите само заради това да получите пари, без да се промените, принципите не работят.“

Писателката твърди, че именно духовното развитие помага на хората да постигнат както материални, така и емоционални блага.

как привлечь богатство и изобилие

Например, трябва да се събуждаме всяка сутрин с мисълта за това, че всичко, което ни е нужно, обезателно ще дойде при нас. Повтаряйте си, че във вашия живот всичко е хубаво, вие се прехвърляте от едно прекрасно събитие – към друго.

как привлечь богатство и изобилие

Практиките по повтаряне на афирмациите може да изпълнявате ежедневно, а за по-добър ефект ги съвместявайте с визуализация.

Ето най-добрите формули за привличане на благоденствие:

Аз обичам парите и тази любов е взаимна.

Мога да постигна високи доходи и тази задача ми е по силите.

Позволявам на благосъстоянието си да расте извън зависимостта от външни обстоятелства.

Разрешавам си да получавам добри пари.

Винаги получавам това, което ми е необходимо.

Получавам много пари, за да живея в достатъчност и комфорт.

Моята работа ми носи все повече и повече пари.

Като магнит привличам към себе си богатството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts