21

юни

Волята на провидението: 5 странни предчувствия, които не трябва да игнорирате

Вселената винаги ни дава знаци. Трябва просто да се научим да ги разпознаваме, използвайки своята интуиция, чувства и инстинкти. Как? Да се вслушваме в себе си, без да игнорираме предчувствията си.

Всяко предчувствие не възниква просто така. То е напълно обосновано и има своите източници на енергетично ниво. Да забележиш това не е сложно. А да го интерпретираш правилно – вече е по-трудно.

Развита интуиция

1. Чувство на опасност

То може да възникне в различни ситуации и винаги внезапно: преди работа в обикновения забързан ден, преди среща с нов човек, преди разходка с приятел или отиване в магазин.
Към това трябва да се отнасяме сериозно. Защото това чувство сигнализира за опасност, която засега на съзнателно ниво не е забелязана.

Несъзнателните и подсъзнателни процеси са недостъпни за нашия разум. Те са по-дълбоки и наситени от съзнателните. Благодарение на тях мозъкът получава огромно количество информация, в това число за възможните рискове от нашите действия. В името на безопасността той незабавно сигнализира за тях, предизвиквайки чувство на тревога.
Какво трябва да се направи? Да се замислим в какво може да се състои опасността и да се постараем или да я ликвидираме, или да отменим предстоящо мероприятие.

2. Радост от възможностите

Колко често си живял според това, което другите са очаквали от теб? Оправдавайки очакванията на роднини, близки, приятели? Обръщал ли си внимание на своите чувства, когато си се съгласявал с тях?

Ако, правейки това, което са те съветвали, си преживявал положителни емоции, значи тези съвети са били добри. А ако не, значи ти просто си се намирал под влияние.

Въодушевлението и радостта от възможността да реализираш замисленото сигнализират за това, че се намираш на правилен път. Вслушай се в себе си и определи какво действително те влече. Ако чувстваш подем на духа, четейки за постиженията на другите и сравнявайки се с тях, е възможно да постигнеш не по-малко в тази сфера. Помисли какво ти пречи да се занимаваш с желаното, поработи над преодоляването на ограниченията.


3. Влечение към някого

Всички хора са свързани помежду си на енергетично ниво. Когато изпитваш влечение към някого, за това има причини.

Възможно е да поискаш да помогнеш на едва познат човек. Това означава, че той дейсвително се нуждае от твоята помощ. Можеш смело да я предложиш. След известно време точно по същия начин Вселената ще изпрати и на теб помощник отникъде, когато точно ще ти бъде силно необходим.

Твоето внимание може да бъде привлечено от езика на жестовете или други енергетически индикатори.

Може да почувстваш, че другият човек може да въплъщава твоите мечти. За начало можеш да му разкажеш за своите начинания и стремежи.

Възможно е да те привлича човекът, който трябва да стане за теб източник на полезна информация. Във всеки случай недей да игнорираш влечението и не се стеснявай да започнеш разговор с непознат, към когото изпитваш влечение.


4. Необяснимо безпокойство

Нямаш температура, не кашляш, не си настинал, не изпитваш тежест в гърдите, но въпреки това изпитваш някакво безпокойство. То може да бъде болка на определено място, непривично усещане или просто дразнещо чувство за дизбаланс.

Тези неприятни усещания най-често са предизвикани от психологически причини. Те могат да се разшифроват, ако обърнете внимание в коя част от тялото и в коя точка от пространството се появяват най-често.

Ако чувстваш неразположеност, внезапна болка или дори гадене, когато се намираш до някой човек, това означава, че той ти желае злото. И обратното, ти започваш да изпиваш толкова негативни чувства към него, че той започва да те блокира.

Portrait of a young sad woman with headache, fatigue or cold. Depression, stress, illness concept.

5. Чувство за собствената правота

Не бъркай егоизма с чувството за собствено превъзходство. Ние можем да чувстваме, че нещо или някой ни подхожда идеално. Обективните данни в същото време могат да свидетелстват за обратното, да ни водят в заблуждение, а ние да уверяваме всички в своята правота, тъй като това ни подсказват чувствата, добрата интуиция.

Тези чувства произлизат от сърцето, указват ни правилното решение по-рано, отколкото мозъкът получава и обработва информацията. Вслушвайте се в тях и ще можете навреме да се доверявате на своята интуиция и да я използвате като надежден указател.

LONDON, UK – MARCH 1TH 2014.A protester wearing a Guy Fawkes mask holds a placard „Tax Scientology“

Развитието на интуицията – това е труд, който внимателният към себе си човек трябва да положи, реагирайки на всяка подадена подсказка от подсъзнанието. Колкото повече се занимава с това, толкова по-уверен в себе си ще стане, тъй като ще развие в себе си доверие в своя вътрешен мъдрец.

Так Просто

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts