15

апр.

Вижте как да се сдобиете с плосък корем само за седмица!

Понаправихте ли коремче през зимата? Талията ви се разшири и се появиха стрии? Не се отчайвайте – има приятен и бърз начин да се избавите от ненужното тегло. За това е необходимо единствено да ядете правилните неща, да избягвате тестените изделия и мазнините, да пиете не по-малко от 1,5 литра вода на ден и да не си лягате късно.
Изгарянето на тлъстините ще бъде по-ефективно, ако наблягате на тези вкусни и полезни продукти, помагащи отслабването.

Плосък корем за 1 седмица

как добиться плоского живота за 1 неделю

1. Авокадо. Това е най-богатият на хранителни вещества плод. Удивителното е, че макар авокадото да е плод, химическия му строеж е като на зеленчук. Учените са доказали, че авокадото е толкова калорично, че може да замени всичките останали храни!

То може да се маже на хляб, да се използва в салати и супи, и тогава тлъстините ще си заминат не само от корема, но и от бедрата и другите проблемни места.

как сделать плоский живот за 1 неделю

2. Ягоди. Най-добрият източник на витамини, целулоза и антиоксиданти. Ако се храните с паница ягоди всеки ден, ще ускорите обмена на веществата, спират се процесите на тлъстеене, а организмът се подмладява. Ако не е сезон, може да се ядат и замразени.
Можете да си правите смути, компоти, желе, да се добавят в каши, кисело мляко – и много скоро ще усетите ефекта.

как сделать плоский живот

3. Нар. Съдържа голямо количество необходими витаминни от тип В и микроелементи, особено желязо. В нара е полезно всичко – и семената, и сокът.

Ако го смилате в блендер, и го пиете 30 минути преди хранене, без сами да усетите, ще започнете да ядете по-малко.

как сделать плоский живот и тонкую талию

4. Ябълки и круши. Те съдържат пектин, вещество, което утолява чувството за глад и чисти червата. Безумно вкусната салата от ябълки и круши, подправени с канела, ще е отлична закуска всеки ден.

как сделать плоский живот без упражнений

5. Портокали и грейпфрути. Цитрусите отдавна са признати от диетолозите за най-ефективните продукти за отслабване. Ярките сочни плодове повдигат настроението, създават празнична атмосфера, зареждат с витамини и помагат за отслабването.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts