8

юни

Белите панталони – задължително с кецове или еспадрили

Един от свежите елементи в пролетно-летния гардероб е белият панталон. Всички жени могат да го носят, без да изглеждат пълни, като спазват няколко правила


Когато белият панталон е от деним, бельото не се вижда. Освен това дън-ковият плат е много стегнат и оптически прибира ханша, бедрата, „любовните дръжки“. Хит през тази пролет са моделите тип „морков“, които са с басти около талията и завършват малко над глезена.

Друг вариант е да се спрете на много широк памучен бял панталон. За да уравновесите пропорциите, го пристегнете с широк колан в контрастен цвят и заложете на прибрана горна част, например тениска с високо съдържание на ликра.

Колкото и да са прохладни, панталоните от лен лесно се мачкат.

Стилистите препоръчват да комбинирате белия панталон със семпли кецове или с еспадрили на платформи.

За вечерно събитие белият панталон може да е от памук, примесен с ликра. Така изглежда по-елегантно. Ако се притеснявате от закръглености, е разумно да го комбинирате с асиметрична туника от ефирен плат. Друг вариант е да заложите на сексапилно бюстие и дълго вталено сако.

Някои дизайнери предлагат изкусителни бели панталони от дантела или тюл. Те са тесни в горната част и крачолите им плавно се разкрояват надолу. Щом сте стройна, може да бъдат подплатени с къси панталонки в телесен цвят, така че краката ви да остават на показ. Закръглена ли сте, ги комбинирайте с дълга туника.

В тези случаи можете да носите белия панталон с обувки или сандали на токове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts