детокс напитка

21

сеп.

Рецепта за Тайната детокс напитка




Необходими продукти:

1 чаша топла или гореща вода
2 супени лъжици ябълков оцет
2 супени лъжици лимонов сок
1 чаена лъжичка смлян джинджифил
¼ лъжичка канела
1 щипка лютив пипер
1 чаена лъжица мед (по желание)

Начин на приготвяне:
Затоплете водата.
Смесете всички съставки заедно.
Най-добре е да се сервира топло, но да се пие при желана температура.





Тази рецепта е много лесна, защото не изисква пасатор или сокоизстисквачка. Отнема само няколко минути за приготвяне и включва ключови съставки за естествена детоксикация- лимонов сок, ябълков оцет, джинджифил, канела и лютив пипер. Тази напитка е едновременно освежаваща и зареждаща с енергия.

Защо да приемате Тайната детокс напитка?
За съжаление е почти невъзможно да се избегнат ежедневните химикали, които заплашват нашето здраве, особено когато са скрити в дрехите, мебелите, сапуните и шампоаните. Ние сме постоянно изложени на замърсители от околната среда и опасни химикали в храните- тежки метали, пестициди и консерванти. Чудесна идея е да използвате детокс напитката, за да помогнете за пречистването на тялото и да избегнете умората, болката и подуването.



Ябълковият оцет е доказал, че подобрява метаболизма и храносмилателната ви функции, като същевременно работи за почистването на черния дроб и лимфната система.

Лимоновият сок има алкален ефект върху тялото и помага за регулирането нивата на pH. Пиенето на лимонена вода ще повиши енергийните нива, ще детоксикира тялото, ще придаде по-красив вид на кожата. Освен това, подобрява имунната функция.

Канелата, пиперът и джинджифилът съдържат терапевтични съединения, които помагат за намаляването на възпаленията, подпомагат храносмилането и засилват метаболизма. Съдържат ценни съединения, които подсилват здравето и насърчават детоксикацията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts