23

юни

Предсказанията на Ванга за 2019-та година

Журналисти от Великобритания цитират „порция” предсказания на Ванга, отнасящи се за 2019 година

Да припомним, че тя успява да предскаже терористичния акт на 11 септември 2001 г. в САЩ, мощното цунами от 2004 г. и аварията в руската атомна подводница „Курск”.

Вестник The Mirror предава, че през 2019 г. някои личности ще се опитат „да премахнат” Владимир Путин. Обезпокоителното е, че те са хора, които са част от охраната на руския президент. Ясновидката не уточнява дали той ще оцелее.

Освен това следващата година няма да е особено, успешна и за Тръмп. Той ще бъде поносен от загадъчна болест, която ще доведе до абсолютна глухота. Важно е да се отбележи, че симптомите ще наподобяват тези, които изпитват американските дипломати в Куба и Китай по време на акустичните атаки. Поради оток на мозъка те престават да чуват. Отделно се споменава роднина на Тръмп, който ще попадне в автомобилна катастрофа.

Според прогнозите на Ванга през следващата година на територията на Русия ще падне метеорит, в Европа ще настъпи икономически колапс, а Азия ще бъде „залята“ от цунами.

Според различни изчисления на учени 68% от предсказанията на ясновидката се сбъдват. По-рано се посочваше друго число – 85%.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts